Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Специална оферта 16%
Babylonia слинг с халки 924 Червено чили - с подплънка
Babylonia слинг с халки 924 Червено чили - с подплънка Babylonia слинг с халки 924 Червено чили - с подплънка Babylonia слинг с халки 924 Червено чили - с подплънка Babylonia слинг с халки 924 Червено чили - с подплънка

Babylonia слинг с халки 924 Червено чили - с подплънка


Пазарна цена: 126.75 Лева  

106.80 Лева

Вие спестявате: 19.95 Лева (16%)
BS924
В наличност
+

Слингът с халки Babylonia е 100% органичен памук, издръжлив и много лесен за употреба!

Той е най-доброто качество слинг с халки, който някога сте използвали!

Слингът с халки се характеризира с краищата, с които лесно се регулира на тялото, а за бебето е безопасно и удобно. Платът лесно се плъзга между халките когато го затягате и се притяга точно където трябва когато намерите правилната позиция без да се налага да го разхлабвате. Двете алуминиеви халки лесно се регулират на различни позиции и платове, предлагайки най-добрата опора за бебето. 

100% органичният памук пасва най-добре на тялото на бебето. Платът е тъкан по такъв начин, че да бъде еластичен с голяма издръжливост и разбира се бебето ще хареса неговата текстура. Той има специален шев на гърба, който помага за правилното разпределяне на тежестта на бебето върху тялото. 

Също така има подплънка за рамото, има вариант и без подплънка. Подплънката на рамото е много полезна, защото обгръща рамото и помага да не чувствате натиск. За жени с тънки рамене е по-подходящо да използват слинг без подплънка. 

Може да носите бебето си и същевременно с това да вършите задълженията си, да пазарува и да се разхождате! Докато бебето ви се наслаждава на обятията ви, ръцете ви ще бъдат свободни и ще може да се движите свободно. Бебетата се наслаждават на контакта с майката и се чувстват спокойни, но също така по-уверени, защото виждат света от същата височина, като възрастните. Може да го използвате от новородено до 3-4 години.

Изгледайте видеото, в което с две движения лесно може да прегърнете бебето!


Върви с книжка с подробни указания как да носите вашето бебе. Разгледайте видеото на Оливия Мам
 
 
 

Сходни продукти