Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Babylonia слинг с халки 502 - Боровинкова вечер - с подплънка
Babylonia слинг с халки 502 - Боровинкова вечер - с подплънка Babylonia слинг с халки 502 - Боровинкова вечер - с подплънка Babylonia слинг с халки 502 - Боровинкова вечер - с подплънка

Babylonia слинг с халки 502 - Боровинкова вечер - с подплънка


 

156.00 Лева

Доставка до 6-7 дни
 
BDDSL502
В наличност
+

Слинговете с халки на Babylonia са произведени от 100% органичен памук, здрав, мек и лесен за употреба и поддръжка!

Това са най-доброто качество слингове с халки, на които някога сте попадали!

Слинговете с халки се характеризират с лесно коригиращи позиции. Те са 100% безопасни и удобни за Вас и Вашето бебе. Плата лесно се плъзга през пръстените при настройване и затягане. Когато откриете удобната за Вас позиция, слинга ще остане в нея, без да се разхлабва. Двете метални халки са лесно регулируеми и предлагат най-добрата поддръжка за бебето.

100% органичния, памучен, плат е изтъкан по такъв начин, че да бъде еластичен, издържлив и разбира се нежен към  кожата на бебчетата. Слинга има специален бод на гърба, който помага за правилното разпределение на теглото на детето към тялото Ви.

Съществуват варианти с и без подплънка на рамото. Тя е особено полезна, защото обгръща рамото и помага да не усещате натиск и болка. За жени с по-тънки рамене, слинга без подплънка е по-удобен.

Носейки бебчо на себе си, спокойно ще можете да си изпълнявате ежедневните, рутинни, дейности като пазаруване, разходки, готвене, чистене! Бебето Ви ще се наслаждава на гушкането в мама, а Вие ще се наслаждавате на свободните си ръце! За малчовците особена радост е близкия контакт с мама. Те се чувстват щастливи и придобиват увереност, виждайки света на същата височина като нея.

Слинга е подходящ за носене от новородено до 3-4 годинки.

Слинговете на Babylonia са ергономични и удобни. Внос от Белгия са и до момента са завладяли цяла Европа!

Вижте как с 2 движения можете да "прегърнете" бебето си! 


Върви с книжка с подробни указания как да носите вашето бебе. Разгледайте видеото на Оливия Мам