Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Bobux: Step up Boston Trainer: Обувки за прохождане от естествена кожа Gold
Bobux: Step up Boston Trainer: Обувки за прохождане от естествена кожа Gold Bobux: Step up Boston Trainer: Обувки за прохождане от естествена кожа Gold

Bobux: Step up Boston Trainer: Обувки за прохождане от естествена кожа Gold


 

117.40 Лева

729904
+

ДОСТАВКА ДО 5 РАБОТНИ ДНИ

Представяме Ви най-новия спортно-елегантен модел на Bobux - Boston. Той взаимства елементи от дизайна на Street и Craft, което го прави обувка за всякакви поводи с впечатляваща гъвкавост на стила. С широките си каишки за закопчаване, този модел се слави с изключително удобство, фунционалност и сигурност. Изчистените линии подчертават високото качество на кожата, от която са изработени. Именно тя осигурява и "дишането", гъвкавостта и комфорта на обувките.

Характеристики:

  • 100% естествена кожа отвън и отвътре
  • Силно подплатена пета за по-голям комфорт
  • Широка, двойна каишка за закопчаване за по-голям комфорт
  • Еластична и лека подметка
  • Идеална всекидневна обувка за начинаещите в ходенето! 

В Bobux си имат фраза: "Етап, не възраст" и серията обувки Step Up следват, точно тази философия. Те отговарят на нуждите на децата в първите им стъпки, докато не започнат да вървят сами и уверено. Моделите Step Up покриват деца от 7-месечна до 2-годишна възраст, в зависимост от персоналното им развитие. 

Въз основа на уникално адаптираните им форми, Step Up са научно проектирани да подпомагат здравословното развитие на бебешките крака на този ключов етап от тяхното развитие, и в същото време да бъдат предмет на желание от родители, които се отличават със специален вкус.


За да разберете правилната форма и точния номер на крака на Вашето дете вижте видеото по-долу:

Сравнете с таблицата, за да разберете точния размер обувки за него:

1) Закопчаване с велкро, подкрепено с ластик за по-голямо удобство.

Родителите обикновено изпитват трудности при първите опити да обуят обувките на децата си, защото те свиват пръстите си и при евентуално ритане ги раняват. В допълнение, повечето деца си свалят обувките и понякога една от двете обувка се оказва изгубена. Велкрото на Bobux, е съчетано с много мека тъкан (ластик), с помощта на която родителите могат да откопчават и закопчават обувката многократно, а крака на детето ляга спокойно в нея, така че крачето да бъде обгърнато перфектно, запазвайки гъвкавостта си.

2) Подсилена муцунка 

При XPLORER предната част (муцунката) на обувките е гъвкав и подсилен, което позволява на малките пръстчета да се събират, разпростират в обувката, тъй като те ще бъдат грабнати за земята и ще се развиват мигновено и неограничено. Подсиленият, устойчив на триене плат поддържа пръстите си защитени от удари и предпазват обувката от износване.

3) Лека и гъвкава подметка

А) Леки - най-леката и мека подметка, която позволява на малките крачета да се движат безпроблемно
Б) 360 ° гъвкавост - позволяват на малките крачета да се движат във всякакви посоки, гарантирайки здравословното им израстване. 
В) Защита - меки на усещане, но с изключително здрава подметка, която предпазва бебешките крака от камъни и твърди повърхности като цимент.
Г) Анатомичен дизайн - меки извивки, които следват формата на крака, докато се развива.
Д) Мек слой релефни точки, предлагащи леко прилепване към гладки повърхности.

Най-иновативната част от Bobux XPLORER е тяхната подметка. Технологията Flyform ™ EVA e използвана, за да направата на вътрешната подметка. Тя е гъвкава и тънка, която прави подходяща за носене на босо, а също така и трайно защитава крачетата на бебето.
Помните ли колко е приятно е ходенето с на бос крак, защо да ограничаваме децата от това? 

4) Отлични материали - Bobux винаги избира най-добрите материали. Обувките Xplorer са изцяло от кожа. За по-добра дишаща способност отвътре, те са облицовани с памучен плат.
Тази година, за пръв път, Бобукс създава обувките Xplorer, базирани на Merlo, нова Зеландска вълна, която има способността да диша и абсорбира влагата от кожата. Това означава, че кракът на Вашето дете няма да се поти и крачетата ще бъдат топли в студеното време и охладени в горещината!

От това, което им се струва, че усещат, движейки се, има много неща, които децата могат да научат за краката си, независимо дали боси или с обувки. Тези забавни дейности ще им помогнат много в това начинание. Все пак ще носят обувки  през целия си живот и един ден ще стигнат до същото заключение като на екипа на Bobux - краката са много важни!

1. Експериментирайте с различни повърхности и текстури.
Много от нас носят обувки през по-голямата част от деня. Свикнали сме да носим и усещаме чорапите по краката си и подметките под тях, докато усещането за стъпване бос по трева ни кара да чувстваме странно! Много е важно босите крака на децата да бъдат излагани на различни повърхности, така че техните сензорни нерви да растат възможно най-добре и да се развиват. Намерете различни повърхности за малките си, по които  да тестват краката си. Това могат да бъдат дървени подове, килими, трева, камъчета или почва. Помолете ги да опишат как усещат всеки материал: Твърдо ли е или меко? Топло или студено? Краката им могат да им дадат много информация за света около тях - те се нуждаят само от свободата да го направят!

2. Помислете за всички начини, по които могат да движат краката си!

Със свободата на босите крака, децата могат да научат всички важни неща, които могат да правят с тях. Попитайте ги: По колко различни начина могат да движат краката си? Могат ли да свият пръстите си? Докъде могат да огънат краката си? Могат ли да протягат пръстите си или да ги повдигат нагоре? Направете го като игра и след това опитайте същото, докато носят обувките си. Правилните обувки трябва да позволят на крака да се огъне, да се съберат и изпънат пръстите колкото е възможно повече.

3. Направете очертанията на краката им.
Накарайте децата си да стъпят на лист хартия и ги помолете да очертаят контурите на краката си с молив, колкото може по-прецизно. Нека ги опишат: Дълги ли са или къси? Пълни или тънки? Пръстите им с по-квадратна или с по-обла форма са? След това вземете любимата им обувка и направете очертанията й на друг лист. Нека децата поставят и петте си пръста в очертанията на обувката и да поставят един върху друг листата. Ако имате настроение за игра, можете да използвате цветове и да създадете "произведения на изкуството" със своите ръце, крака и стар чифт обувки.

Преподаването на децата Ви за краката им е чудесен начин да им покажете колко мощни, умни и уникални са те и заслужават цялата им любов и грижа!

Ние може и да не знаем, но краката на децата са страхотни. В кратък период от време, те преминават през комплексен процес на развитие, който никога не трябва да бъде ограничаван от неподходящи обувки. Bobux е предназначен за уникалните нужди на децата и подпомага тяхното здравословно развитие. Вижте колекцията Bobux

Тези хитри упражнения ще насърчат децата да мислят за връзката между краката и обувките им. Така че, когато носят обувки, те ще мислят за краката и пръстите си и ще искат да се чувстват комфортно в тях.

Сходни продукти