Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Специална оферта 18%
AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара
AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара

AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара


Пазарна цена: 293.00 Лева  

240.00 Лева

Вие спестявате: 53.00 Лева (18%)
+
 
 ТРАЙНО НИСКА ЦЕНА!!!!!!!
AeroMoov Instant Travel Cot е кошара, в която ще се влюбите! Кошара, която ще използвате всеки ден и навсякъде! В нея дедето ви може да си и играе и в същото време да спи безопасно, спокойно и вингаи близо до вас!
Малка, лека кошара, коятъо се разгъва за секунди!
Ако не ни вярвате попитайте вашите приятели, колко е важно да имате кошара, която да се разпъва бързо и лесно!
Кошарата AeroMoov е идеална за вкъщи - може да се мести лесно от стая в стая или в градината, за вашите пътувания, на гости при баба и дядо и дори за вашите еждневни дейности, като ходене на фитнес и правене на упражнения! Това е така, защото е достатъчно лека - тежи под 5 кг. и лесно се сгъва и разгъва, само за 2 секунди!
Върви заедно с стилна, практична и удобна чанта, в която може да я съхранявате. местите лесно. С нея кошарата заема много малко място и може да се поставя навсякъде: вкъщи в колата...
Матракът се регулира много лесно, има две положения, които 2-ро ниво
AeroMoov Instant Travel Cot има 2 нива: горното ниво, което е подходящо за новородени до 2 месец без да се навеждате ниско. Когато бебето ви порасне второто ниво е идеално за безопасни игри и спокоен сън.
 
 
Създадена е за спокоен дълъг сън и весели игри!
В сравнение с другите кошари AeroMoov Instant Travel Cot има нормален удобен матрак!  Той е 3см и предоставя оптимална упора и комфорт на бебешкото гръбче. Също така искаме да отбележим, че AeroMoov Instant Travel Cot отговаря на всички стриктни европейски стандарти и закони: EN716-1-2008 и  A1-2013
 
Убедени сме, че кошарата AeroMoov ще бъде перфектният избор за вашето дете - веднага ще ви заплени и ще осигури на вашето бебе спокоен сън, игри и почивка!
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА И СЕ ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ ОТ ЛИМИТИРАНАТА НИ ЛЯТНА ОФЕРТА. САМО СЕГА МОЖЕ ДА ВЗЕМЕТЕ КОШАРАТА НА СПЕЦИАЛНА ЦЕНА 
 • Размери на кошарата : 130х92х63, площ за сън 110х60
 • Размери на второто ниво за бебета: 80х60
Вижте видеото, а ако имате някакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас 0888061779!
 
Нашата любима Константина от бебешкия блог Show Me With Konstantina и кошарата за сън и игра Aeromoov, на посещение при баба!
 
 
            
 

Доволна съм

Често пътуваме защото мъжът ми работи в сферата на хотелиерството, с първото дете имахме обикновена кошара, но разпъването и не беше чак толкова лесно или поне на мен ми беше трудно. Решихме да пробваме тази. Върши ми страхотна работа лесно я местя разпъвам и е идеална и за място за игра. Първоначално бях малко скептична настроена по повод стабилността и, но в последствие разбрах, че както и да се катери каката по нея няма как да се обърне или счупи. Благодаря ви!

Купихме кошарата преди 3 месеца, когато нашето дете беше едва на 4 месеца. От тогава насам, няма ден в който да не я използваме! Много е лека, отваря се и се затваря толкова лесно, че си я нося като дамска чанта, когато тръгнем на някъде.

Кошарата на Aeromoov е перфектна за нашето дете. Обичаме да пътуваме и го правим често, а детето ни разбира се е винаги с нас. С кошарата се чувствам спокойна за съня и играта на детето ни!

Получихме я като подарък от кумовете. Първоначално мислехме да я върнем или сменим с нещо друго, тъй като вече имахме една кошара, но постоянно отлагахме. В един момент се наложи да я използваме и тогава разбрахме колко удобна и практична е всъщност. От този момент нататък не сме използвали друга кошара. Много се радвам, че не я върнахме.

Купихме кошарата, защото ни се налага да пътуваме с автобус и самолет. Много е леко, но същевременно голяма и удобна за детето. Не успяхме да използваме горното ниво, защото е за малки бебета. Нашият син, който е на 1 годинка спи спокойно в нея, защото матракът е удобен. Малко е скъпа, но е изключително лека и тъй като ние много пътуваме за нас е много удобна и си заслужава парите.

Много съм доволна!

Определено си заслужава парите.

Преди да закупя тази кошара когато ми трябваше кошара взимах на заем от една приятелка и освен, че тежеше повече сгъването и разгъването наистина отнемаше много време. Тази кошара наистина се сгъва и разгъва много по- бързо и е много по-лека. На мен ми върши страхотна работа.

Много удобна кошара. Най-много ми харесва това, че много лесно се разгъва и сгъва и е лесно преносима.Второто ниво също е много удобно, но ние го ползвахме за кратко, защото бебчо се роди по-голям и бързо порасна.

 

Характеристики:

 • Сгъва се и се разгъва бързо: само за 2 секунди!
 • Малка и лека тежи по-малко от 5 кг!
 • Второ ниво подходящо за новородени бебета до 2 месеца 
 • Основното ниво е подходящо за деца до 86 см/15 килограма. 
 • Висококачествен комфротен матрак с дебелина 3 см.
 • Може да се използва навсякъде!
 • Създаден спрямо Европейските стандарти EN716-1-2008 и A1-2013
 • Размери : 130х92х63 см, 
  • на второто ниво за бебета: 80х60 см
  • на основата 110 x 60 см
  • на чантата 71 x 72 x 12 см

Бебешката кошара Aeromoov Instant Travel Cot се разгъва и сгъва толкова лесно, че дори и малко дете може да се справи с нея. Сгъва се и разгъва за секунди! Много е лека и компактна и лесно може да я вземете със себе си навсякъде. Отговаря на всички стриктни стандарти за безопасност!
Чудите се колко усточива е и до колко килограма издържа. Ето и видео материал с тест за стабилност. Може да издържи и един възрастен.
Ето и тест за издръжливост на горното ниво.
Дори и ние я тествахме  
Бебешката кошара Aeromoov Instant Travel Cot се разгъва и сгъва изключително лесно- само за секунди! Много е лека и компактна и лесно може да я вземете със себе си навсякъде. Отговаря на всички стриктни стандарти за безопасност!

Сходни продукти