Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Гърне 2в1 Potette Plus - За пътуване и обучение

 
 
  Достигнали сте периодът, в който трябва да преминете от памперс към гърне и се чудите как с по-малко усилия да постигнете бързи резултати? 
Вече има вариант, с който този преход ще се случи много лесно и бързо и ще бъдете винаги подготвени където и да сте
Предтсавяме ви уникалното, революционно гърне 2 в 1 Potette Plus.
 
Какво го прави специално?  

 
 С Potette Plus можете да учите детето си на гърне. Независимо от вързрастта му, ние гарантираме, тя е подходяща! 
  
 
 
   Всяка майка иска хигиената около детето й да бъде на ниво! Прехода от памперс към гърне с Potette е бърз.  
   
 
   Разгъвате крачетата и хоп, вече имате гърне. Дори когато сте навън или на път, а на детенце му се приходи до тоалетна, можете да разчитате на Potette. Няма да е нужно да се връщате до вкъщи или пък да ползвате градските тоалетни. Благодарение на торбичките за еднократна употреба, не е нужно да почиствате гърнето след това. Просто изхвърляте и продължавате разходката си!
 Торбичките Potette Plus са предназначени за гърнетата, така че да може веднага след като детенцето си е свършило работата, да бъдат изхвърлени. Те са биоразградими, вакуумни и нежно ароматизирани. На дъната им са изобразени картинки, които да веселят детенцето ви. Дъното на всяка торбичка може да абсорбира до 150мл. течност. В комплекта са включени 3 броя торбички. След като ви свършат, могат да бъдат закупени допълнително. 
 
         
 
 
 
  Има вариант за многократна употреба. Tова е приставката за гърне Potette PlusПочистването й става много лесно, само с чиста вода и сапун. Може да използвате и обикновена мокра кърпичка. 
 
 
 
Няма жена, която да не обича да прекарва време навън с детенцето си. Но и всички майки знаем колко мъчителна може да стане една разходка, когато на нашето малко ангелче му се приходи до тоалетна, а никъде около нас няма такава. С Potette Plus това вече няма да е проблем! Доверете ни се!
 
Специална оферта
- 30%
40.10 Лева   28.07 Лева