Двулицева шапка с UV защита  KiETLA - ZigZag
Двулицева шапка с UV защита  KiETLA - ZigZag Двулицева шапка с UV защита  KiETLA - ZigZag Двулицева шапка с UV защита  KiETLA - ZigZag Двулицева шапка с UV защита  KiETLA - ZigZag

Двулицева шапка с UV защита KiETLA - ZigZag

45.00 Лева
Доставка до 6-7 дни
 
KA5ZIGZAG
В наличност
+
  • Връщане или Замяна
  • View all variations as list
  • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?
Аксесоар, който е с много висока защита срещу ултравиолетовите лъчи. 
Една красива комбинация от модерен и ретро стил. Вечна класика с модерни мотиви. Пази от ултравиолетовите лъчи. Новото произведение на KiETLA е създадено от 100% памук и е със защита SPF UPF 50+ и от двете страни.
 
Шапката е като чадър, с широка периферия, за да пази лицето и раменете от слънчевите лъчи, в зависимост от това в каква позиция е детето.
За да осигури комфорт и да бъде сигурна, че аксесоарът ви няма да падне лесно, KiETLA е добавила връвчици за връзване на шапката около лицето и система за захващане на слънчеви очила. Шапката я има в 5 различни дизайна, всичките дизайни идват от Париж! Дизайните са: GraphiK Style, Desert Kactus, Ice-Kream, Green Mood и Swimming-Pool, за децата от градовете и околностите
 
Най-уникалното на шапката е, че е двулицева. Комбинира 2 невероятни стила - печатаният стил Капелине  и шик стилът Панама ( Черно и бяло).
Шапката се предлага в 4 размера в различни дизайни - от 6 месеца до 6 години!
За още по голяма защита щапката се комбинира със слънчеви очила Kietla, които предлагат 100% защита от UVA и UVB радиацията - клас лещи No 4 от най-високия.
Може да разгледате очилата тук или подаръчните комплектите (шапки с очила) тук
 

 
Размери:
 
6-12 месеца - 45см-47см 
12-18 месеца - 47см-49см 
2-4 години - 50 см -52 см
4-6 години - 52см-54см
 
За пълна защита комбинирайте с очила Kietla, които са 4 категория имат 100% защита от вредните UVA и UVB и не се драскат и чупят и ще получите 10% отстъпка. Офертата ще намерите ТУК!
 

Френски дизайн - Френски финес - Френско производство

Кликнете тук, за да откриет в кои магазини се предлагат

 

 
 
 

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!