ОФЕРТА Babylonia: Възглавница за кърмене, която се превръща в бебешки пуф/гнездо с калъфки по избор!
ОФЕРТА Babylonia: Възглавница за кърмене, която се превръща в бебешки пуф/гнездо с калъфки по избор! ОФЕРТА Babylonia: Възглавница за кърмене, която се превръща в бебешки пуф/гнездо с калъфки по избор! ОФЕРТА Babylonia: Възглавница за кърмене, която се превръща в бебешки пуф/гнездо с калъфки по избор! ОФЕРТА Babylonia: Възглавница за кърмене, която се превръща в бебешки пуф/гнездо с калъфки по избор! ОФЕРТА Babylonia: Възглавница за кърмене, която се превръща в бебешки пуф/гнездо с калъфки по избор! ОФЕРТА Babylonia: Възглавница за кърмене, която се превръща в бебешки пуф/гнездо с калъфки по избор! ОФЕРТА Babylonia: Възглавница за кърмене, която се превръща в бебешки пуф/гнездо с калъфки по избор! ОФЕРТА Babylonia: Възглавница за кърмене, която се превръща в бебешки пуф/гнездо с калъфки по избор! ОФЕРТА Babylonia: Възглавница за кърмене, която се превръща в бебешки пуф/гнездо с калъфки по избор! ОФЕРТА Babylonia: Възглавница за кърмене, която се превръща в бебешки пуф/гнездо с калъфки по избор! ОФЕРТА Babylonia: Възглавница за кърмене, която се превръща в бебешки пуф/гнездо с калъфки по избор! ОФЕРТА Babylonia: Възглавница за кърмене, която се превръща в бебешки пуф/гнездо с калъфки по избор! ОФЕРТА Babylonia: Възглавница за кърмене, която се превръща в бебешки пуф/гнездо с калъфки по избор! ОФЕРТА Babylonia: Възглавница за кърмене, която се превръща в бебешки пуф/гнездо с калъфки по избор! ОФЕРТА Babylonia: Възглавница за кърмене, която се превръща в бебешки пуф/гнездо с калъфки по избор! ОФЕРТА Babylonia: Възглавница за кърмене, която се превръща в бебешки пуф/гнездо с калъфки по избор! ОФЕРТА Babylonia: Възглавница за кърмене, която се превръща в бебешки пуф/гнездо с калъфки по избор! ОФЕРТА Babylonia: Възглавница за кърмене, която се превръща в бебешки пуф/гнездо с калъфки по избор! ОФЕРТА Babylonia: Възглавница за кърмене, която се превръща в бебешки пуф/гнездо с калъфки по избор! ОФЕРТА Babylonia: Възглавница за кърмене, която се превръща в бебешки пуф/гнездо с калъфки по избор! ОФЕРТА Babylonia: Възглавница за кърмене, която се превръща в бебешки пуф/гнездо с калъфки по избор! ОФЕРТА Babylonia: Възглавница за кърмене, която се превръща в бебешки пуф/гнездо с калъфки по избор!

ОФЕРТА Babylonia: Възглавница за кърмене, която се превръща в бебешки пуф/гнездо с калъфки по избор!

215.40 Лева
BF001
В наличност
+
  • Връщане или Замяна
  • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?
form-fix logo

В тази оферта ще откриете:

- Възглавница за бременни и кърмачки

- Мек калъф за нежно усещане при употреба

- Втори калъф, който ще Ви служи да преобразувате възглавницата в бебешки пуф/гнездо!

Можете да комбинирате различни цветове калъфки! 

Калъфка Form Fix изберете от тук -->> 

Калъфка Sit Fix изберете от тук -->>  

За информация относно наличностите, 
потърсете ни за съвет на телефон: 0888 06 17 79 
 Молим при завършване на поръчката да запишете кои цветове  
 калъфки сте си избрали от 2-та вида в "Бележка към поръчката"!

Възглавницата:

Белгийска възглавница за бременни и кърмачки Babylonia Form Fix

По време на бременност тя е изключително удобна за гушкане и спане, тъй като поема извивките на тялото Ви. Особено в напреднала бременност тя ще бъде най-добрия Ви приятел!

След като родите, тя отново ще Ви бъде в помощ, тъй като значително подобрява позата за кърмене и го прави доста по-приятно изживяване! Отнема от тежестта както на бебчето, така и от тежестта в гръбнака Ви!

Възглавницата е запълнена е с малки въздушни балончета, благодарение на които тя се оформя по тялото, независимо от позицията на тялото Ви. Балончетата не губят въздуха си с времето, което гарантира дълго използване на възглавницата и непроменящо се качество!

Пълнежът е статичен и не се електризира! Също така НЕ съдържа химикали и НЕ причинява алергии.

Възглавницата е лека и лесна за използване. Благодарение на еластичния шев и плат може да я сгъвате колкото искате и да й придавате всякакви форми.

Дължината на възглавницата е 165см.


По време на бременност има дни, в които заспиването и удобството са голям проблем.. Възглавницата ще Ви помогне значително в един подобен момент на дискомфорт. 

2. Калъфка Form Fix

Калъфката е изработена е от мек, пухкав памучен плат. Изключително практична и неизискваща специални грижи. Предлага се в различни цветове и може да се пере в пералня. Еластичността й дава възможност на възглавницата да се сгъва и оформя в различни форми.

Можете да перете в пералня на 40 градуса
Можете да сушите в сушилня
Размери: 185 x 75 cm

3. Калъфка за преобразуване в бебешки пуф/гнездо Sit Fix

Тази калъфка е специално създадена, за да трансформира възглавницата, за бременности и кърмене, Form-Fix в отново използваема, а не заемаща нужно пространство! 

Използвайте специалната калъфка Sit Fix, за да превърнете, лесно, Вашата възглавница Form Fix в практичен Пуф и/или гнездо. Идеална е за малки и големи бебета, деца, та дори и възрастни.

Калъфките Sit Fix са изработени от прекрасен, мек плат, така че да не дразни кожата при употреба. 

Предлагат се в много и различни цветове и са подходящи за машинно пране

Благодарение на еластичния шев, калъфката лесно се увива и прилепва към възглавницата.

Малко информация за възглавницата за бременност и кърмене, за която е предназначена калъфката Sit-Fix: 

Form-Fix е запълнена с малки въздушни балончета, благодарение на които тя се оформя по тялото, независимо от позицията на тялото Ви. Балончетата не губят въздуха си с времето, което гарантира дълго използване на възглавницата и непроменящо се качество!

Пълнежът е статичен и не се електризира! Също така НЕ съдържа химикали и НЕ причинява алергии.


Няма намерени мнения

Напиши отзив
0.00 / 5
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти