Мини Пандата Пип / Mini Pip - Перфектната компания за сън - зареждане с USB!
Мини Пандата Пип / Mini Pip - Перфектната компания за сън - зареждане с USB! Мини Пандата Пип / Mini Pip - Перфектната компания за сън - зареждане с USB! Мини Пандата Пип / Mini Pip - Перфектната компания за сън - зареждане с USB! Мини Пандата Пип / Mini Pip - Перфектната компания за сън - зареждане с USB! Мини Пандата Пип / Mini Pip - Перфектната компания за сън - зареждане с USB! Мини Пандата Пип / Mini Pip - Перфектната компания за сън - зареждане с USB! Мини Пандата Пип / Mini Pip - Перфектната компания за сън - зареждане с USB! Мини Пандата Пип / Mini Pip - Перфектната компания за сън - зареждане с USB! Мини Пандата Пип / Mini Pip - Перфектната компания за сън - зареждане с USB! Мини Пандата Пип / Mini Pip - Перфектната компания за сън - зареждане с USB! Мини Пандата Пип / Mini Pip - Перфектната компания за сън - зареждане с USB! Мини Пандата Пип / Mini Pip - Перфектната компания за сън - зареждане с USB! Мини Пандата Пип / Mini Pip - Перфектната компания за сън - зареждане с USB! Мини Пандата Пип / Mini Pip - Перфектната компания за сън - зареждане с USB! Мини Пандата Пип / Mini Pip - Перфектната компания за сън - зареждане с USB! Мини Пандата Пип / Mini Pip - Перфектната компания за сън - зареждане с USB! Мини Пандата Пип / Mini Pip - Перфектната компания за сън - зареждане с USB! Мини Пандата Пип / Mini Pip - Перфектната компания за сън - зареждане с USB! Мини Пандата Пип / Mini Pip - Перфектната компания за сън - зареждане с USB! Мини Пандата Пип / Mini Pip - Перфектната компания за сън - зареждане с USB! Мини Пандата Пип / Mini Pip - Перфектната компания за сън - зареждане с USB! Мини Пандата Пип / Mini Pip - Перфектната компания за сън - зареждане с USB! Мини Пандата Пип / Mini Pip - Перфектната компания за сън - зареждане с USB! Мини Пандата Пип / Mini Pip - Перфектната компания за сън - зареждане с USB! Мини Пандата Пип / Mini Pip - Перфектната компания за сън - зареждане с USB! Мини Пандата Пип / Mini Pip - Перфектната компания за сън - зареждане с USB!

Мини Пандата Пип / Mini Pip - Перфектната компания за сън - зареждане с USB!

68.40 Лева
423106
В наличност
+
  • Връщане или Замяна
  • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?
След големия и глобален успех на Бухалчето Оли и Пандата Пип, марката като специалист по бебешки сън в сътрудничество с Tommee Tippee ви представят Мини Пандата Пип, който да бъде навсякъде с вас дори и навън.
По време на разходка с колата,или пък в количката, можете да се доверите на любимото си Оли да приспи вашето бебе  без затруднения.

Той има 6 различни релаксиращи звука и сензор за плач, така че бебето ви да не остава не утешено дори нито минута!

Той е идеалният размер, за да ви  е лесен за носене при пътуване и се презарежда с usb кабел ( не се нуждае от батерии). Просто включете кабела в зарядно устройство и ще бъдете готови за нула време!

С велкро каишка, за да го закачите на количката, столчето за кола, на активната гимнастика, в колата и дори на бебешката чанта!
Характеристики:

-Възпроизвежда успокояващи звуци за бебето
-Той има 6 различни звука - сърдечен ритъм, дъжд, бял шум или избор от три приспивни песни
-Сензор за плач - Когато устройството е пуснато, сензорът за плач е активен в продължение на 3 часа, когато бебето се разплаче, сензорът се активира и пуска успокояваща музика в продължение на 20 минути. След това отново влиза в режим на изчакване. 
-Зареждане с USB кабел, който пасва на съответните устройства
-Прикрепя се към колата или количката за удобство в движение
-Вътрешен механизъм със светлинен индикатор за зареждане, селектор за сила на звука и превключвател с 3 различни нива на звука
-Механизмът може да се изважда напълно, за да може да изперете Бухалчето в пералня в съответствие с инструкциите на етикета
-Подходящ за новородени
-Размери: 9,49 * 10,99 * 12,59 см
-Тегло 0,11 кг

Вижте видеото на продукта:

Няма намерени мнения

Напиши отзив
0.00 / 5
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

Инструкции за безопасност:

Мини помощник за сън

На устройството ще откриете:
1. Бутон за звук
2. Бутон за смяна на музика/режим
3. Светлинен датчик при зараждане
4. Порт за зареждане

ВАЖНО!

Моля, запазете ръководството с инструкции за бъдещи справки, тъй като включва важна информация. Можете също намерете тези инструкции в страницата на продукта на reia.bg.

ВНИМАНИЕ!
Прикрепете тази играчка извън обсега на детето. За да предотвратите евентуално нараняване чрез заплитане, премахнете тази играчка, когато детето започне да се опитва да я вземе.

ВНИМАНИЕ!
При зареждане на устройството, използвайте единствено кабела, който е предоставен заедно с помощника за сън! При пране – задължително премахнете устройството от играчката!  

Не използвайте други аксесоари освен тези, доставени с този уред. Злоупотреба с продукта може да доведе до риск от пожар, електрически шок и / или нараняване.

ВНИМАНИЕ!
Не потапяйте във вода. Използвайте с 5V 1A или 5v 2A адаптер за щепсел. Само за контакти, които са одобрени по BS1363 (само за Обединеното кралство). Тази играчката трябва да бъде свързана само с оборудване от клас II носещо следния символ (**).

Този продукт се предлага с 1 литиево-йонна акумулаторна батерия батерия (520mAh). Пазете батерията далече от деца! Дръжте USB кабела извън обсега на деца.

Устройството трябва да се зарежда, само когато е извадено от помощника за сън! Не изпускайте и не причинявайте повреда - всяко въздействие се отразява на работата на помощника! Не използвайте устройството, ако някоя част по него е повредена!

Не опитвайте да премахнете, подменяте или поправяте литиево-йонната батерия! Не използвайте помощника за сън с мокри ръце! Не излагайте устройството на много високи или много ниски температури! Уверете се, че устройството е изключено, когато не се използва!

Уверете се, че всяко устройство, съдържащо батерии, е изхвърлено

на съответните места за отпадъци от този вид. Извадете батерията

и измийте на студен струя. Напрежение (5VDC), Ампер

(500mA) и ватове (2,5W) на уреда.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОТПАДЪЦИТЕ ЗА ОТПАДЪЦИ ОТ

ЕЛЕКТРИЧЕСКО И ЕЛЕКТРОННО ОБОРУДВАНЕ

Този символ * върху продуктите и придружаващите документи означава, че използвани електрически и електронните продукти не трябва да се смесват с общи битови отпадъци. За правилно изхвърляне и преработка, оползотворяване и рециклиране, моля предайте продуктите на определени пунктове за събиране, където те ще бъдат приети безплатно. В някои държави може да успеете да върнете вашите продукти на местния търговец при закупуване на нов продукт.

Изхвърляйте правилно този продукт, това ще ви помогне да спестите ценни ресурси и да предотвратите всякакви възможни въздействия върху човешкото здраве и

среда, която иначе би могла да възникне от неподходящо боравене с отпадъци. Моля, свържете се с вашите местни власти за допълнителни подробности за най-близкия ви пункт за събиране и рециклиране на отпадъци.

Наказанията могат да бъдат приложими за неправилно изхвърляне на този продукт в съответствие с националното законодателство.

Ако продуктът е повреден в рамките на гаранционния период на дребно, тогава продуктът трябва да бъде заменен от мястото откъдето е закупен.

След това производителят ще бъде уведомен. Това устройството отговаря на част 15 от правилата на FCC.

Експлоатацията е предмет на следните условия:

1.) Това устройство може да не причинява вредни смущения

и 2.) това устройство трябва да приема всякакви смущения получени, включително смущения, които могат да причинят нежелана работа. Това оборудване е било

тествано и установено, че отговаря на ограниченията за  Дигитално устройство от клас B, съгласно част 15 от Правила на FCC.

Тези ограничения са предназначени да осигурят разумна защита срещу вредни смущения в жилищна инсталация.

Това устройство генерира, използва и може да излъчва радиочестота

енергия и ако не е инсталирано и използвано в съответствие с инструкциите, може да причини вредни смущения в радиокомуникациите.

Въпреки това,няма гаранция, че тези смущения няма

да се  появяват в определена инсталация. Ако това оборудване

причинява вредни смущения на радиото или

телевизионно приемане, което може да се определи от

включване на устройството, потребителят се насърчава се да се опита да коригира намесата от една или повече от следните мерки:

• Преориентирайте или преместете приемната антена.

• Увеличете разстоянието между устройството

и приемник.

• Свържете устройството към контакт на верига различно от това, към което е свързан приемникът.

• Консултирайте се с доставчика или опитен радио / телевизор

техник за помощ.

Внимание: Не се одобряват и приемат промени или модификации върху устройството, всяко неспазване може да анулира правото на потребителя да управлява

устройството.

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти