Детски часовник Gro Clock Бухалчето Оли / Ollie the owl
Детски часовник Gro Clock Бухалчето Оли / Ollie the owl Детски часовник Gro Clock Бухалчето Оли / Ollie the owl Детски часовник Gro Clock Бухалчето Оли / Ollie the owl Детски часовник Gro Clock Бухалчето Оли / Ollie the owl Детски часовник Gro Clock Бухалчето Оли / Ollie the owl Детски часовник Gro Clock Бухалчето Оли / Ollie the owl

Детски часовник Gro Clock Бухалчето Оли / Ollie the owl

113.50 Лева
491352
В наличност
+
  • Връщане или Замяна
  • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

Децата често се събуждат през нощта и искат играчки, защото си мислят, че се е съмнало. Как да им кажем, че все още не е време за ставане? Много просто, кажете им, че трябва да останат в леглото докато не видят слънцето.

Часовникат Gro - Gro clock говори езика на децата. През нощта светят звездите и с идването на деня те изчезват една по една докато се покаже слънцето, когато се съмне. Часовникът е нормален електронен часовник и родителите могат да избират дали да се показват дигиталните цифри или не според възрастта на детето.

 
Часовникът Gro върви с илюстрирана книжка, която насърчава децата да останат в леглото по-дълго. Така и свършва сутрешното събуждане в 5 сутринта и родителите и децата се радват на повече сън.
Часовникът Gro е уникална образователна система за деца. За създаване на режим за спане

Продуктът има уникален световен успех!

Описание:
- Светъл екран, който показва звездите и слънцето, за да може децата да го разбират и за да показва кога е време за спане и кога за ставане.
- Върви със забавна книжка
- Звездите се скриват една по една както се случва в атмосферата.
- Бутони избор и заключване
- Възможност за избиране на 2- часова опция - събота и неделя,дневна или нощна и сиеста
- Може да се регулира контраста на екрана
- Опция - тихо
- Опция за ръчно настройване на аларма
- Работи на ток и се зарежда с USB
- Подходящо за деца над 2 годишна възраст.
- Създаден по най-високи британски и европейски стандарти
- Образователен часовник. Екран с опция - цифрово показване на часа. С прогреса на нощта звездите избледняват, за да се покаже слънцето 

 

Продуктът върви с чисто нова, илюстрирана книжка "Небе пълно с мечти" , където Оли ще ви отведе на приключение..
 

 

Вижте видеото:

Bought this product
Na nas mnogo ni pomogna. Ne sum milila, che ste ima efekt, no s veremeto opredelno zapochnahme da spim poveche,
0
0
Reply
Напиши отзив
5.00 / 5
5 stars
1
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

7 съвета за използване на GroClock

Gro Clock е невероятен продукт, който учи децата, които се събуждат рано, да останат в леглото още малко. Тук ще намерите информация за това как да го използвате. 

Има много причини, поради които детето се събужда много рано сутринта. Може да си ляга твърде рано, може да е време да намалите или дори да прекъснете обяда, това е просто навик или не иска да спи, защото губи часове от играта.  Но родителите търсят поне един начин да получат още 5 минути допълнителен сън.

Вземете си Gro Clock

На пръв поглед изглежда като сладък бебешки часовник. Но той е повече от това. С иконите на слънцето и звездите и цветовете, които ги представляват (съответно синьо и жълто), часовникът учи детето ви кога да спи или кога да стане от леглото, като използвате зададените от вас часове. Gro Clock е най-популярният продукт от този клас от години.

Имате ли такъв или мислите да го купите? Тук ще намерите полезна информация за това как да се възползвате максимално от него.

1. Не започвайте да използвате GroClock твърде рано

Ако вашето 10-месечно дете се събуди в 4.30 сутринта, разбираме, че е досадно, но детето ви е твърде малко, за да разбере часовника. Родителите споделят, че някои деца го разбират от 18-месечна възраст, но ние препоръчваме 2 години за използването и разбирането на Gro Clock.

2. Преди да използвате GroClock, научете детето си за слънцето и звездите

За да могат децата да разберат Gro Clock, те трябва да разберат, че през нощта слънцето си отива, звездите се издигат в небето и тогава е време да си легнат да спят. На сутринта слънцето изгрява отново и тогава е време да се събудите. Говорете за това и очаквайте детето ви да разбере тази информация, преди да започнете да използвате Gro Clock.

3. Обяснете GroClock на детето

GroClock идва с книга, която можете да прочетете, за да помогнете на детето си да разбере как работи. Той също така има демо, което ви позволява да практикувате, преди да го използвате. "Опитахме се да кажем лека нощ на Слънцето всеки път, преди да си легнем и да се събудждахме, когато той се появеше на часовника", казва една майка. "Правейки това няколко пъти, наистина помогна в първите няколко нощи с часовника."

4. Постепенно променяйте времето, когато детето ви се събужда.

Ако детето ви се събужда всеки ден в „прекрасното” време от 4,30 сутринта и сте взели Gro Clock, за да разрешите проблема си, определено ще се изкушите да го настроите от първия ден в 6,30 сутринта. Не толкова бързо, детето няма да може да се адаптира успешно.

Първата вечер настройте часовника да изгасне в момента, в който детето ви обикновено се събужда - дори - дори ако е отчайващо рано. Детето ще се събуди, ще види слънцето и ще формира положителна връзка с часовника, вие от ваша страна хвалите детето си.  След това увеличавайте времето на всеки 10 минути всяка сутрин.

Ако имате търпение, увеличавайте го по 5 минути. Gro Clock успява с повечето деца, но изисква търпение в началото, за да даде на децата време да се адаптират към новото време.

5. Бъдете постоянни с правилата, които сте задали

Научете детето си да остане спокойно в леглото си, докато г-н Слънце се събуди. В случай, че той не го вижда и започне да крещи, не бягайте веднага към стаята му. Ако го направите, ще му предадете съобщението, че той може да игнорира часовника, когато пожелае. Една майка ни каза, че когато синът й се събуди и извика, ще отиде до вратата му и ще му каже „Господин Слънце все още спи и всички ние също трябва да спим“ Резултатът беше, че ако понякога синът й се събуди (макар и рядко) той си играе тихо в стаята си, докато г-н Слънце се събуди.

Разбира се, ще има моменти, в които наистина трябва да отидете в стаята на детето, преди г-н Слънце да се появи - за смяна на пелената, ако му е лошо и т.н. Ако се страхувате, че детето ще се възползва от това, направете тази хитрина, кажете му, че трябва да го изчакате да се появи на господин Слънце и да затвори очи. Когато го направи, натиснете бутона "събуждане" и ще се появи слънцето. По този начин той ще разбере, че ставането от леглото зависи от слънцето.

6. Награда

Производителите на часовника Gro предлагат безплатна таблица с награди, която можете да изтеглите, която можете да използвате, за да подобрите положително доброто поведение на детето си. Използвайте стикери или нарисувайте усмихнато лице, за да подчертаете всеки ден.

7.Не очаквайте GroClock да прави чудеса

Клиширано е, но е вярно, всяко дете е различно. За някои деца часовникът ще работи чудесно и вие ще получите желания резултат, а за други деца не толкова, колкото бихте искали. Както всяко устройсвто, използвано от родителите,  може да не прави чудеса, пак може да предложи малко помощ

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти

Добавете поздравителна картичка с плик