Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Пелени за повиване с екстракт от Алое Вера "Здравословни за ставите" Gro Easy Swaddle 0-3m - Earth Grape
Пелени за повиване с екстракт от Алое Вера "Здравословни за ставите" Gro Easy Swaddle 0-3m - Earth Grape Пелени за повиване с екстракт от Алое Вера "Здравословни за ставите" Gro Easy Swaddle 0-3m - Earth Grape Пелени за повиване с екстракт от Алое Вера "Здравословни за ставите" Gro Easy Swaddle 0-3m - Earth Grape Пелени за повиване с екстракт от Алое Вера "Здравословни за ставите" Gro Easy Swaddle 0-3m - Earth Grape Пелени за повиване с екстракт от Алое Вера "Здравословни за ставите" Gro Easy Swaddle 0-3m - Earth Grape Пелени за повиване с екстракт от Алое Вера "Здравословни за ставите" Gro Easy Swaddle 0-3m - Earth Grape Пелени за повиване с екстракт от Алое Вера "Здравословни за ставите" Gro Easy Swaddle 0-3m - Earth Grape Пелени за повиване с екстракт от Алое Вера "Здравословни за ставите" Gro Easy Swaddle 0-3m - Earth Grape Пелени за повиване с екстракт от Алое Вера "Здравословни за ставите" Gro Easy Swaddle 0-3m - Earth Grape Пелени за повиване с екстракт от Алое Вера "Здравословни за ставите" Gro Easy Swaddle 0-3m - Earth Grape

Пелени за повиване с екстракт от Алое Вера "Здравословни за ставите" Gro Easy Swaddle 0-3m - Earth Grape

GRO


 

48.00 Лева

Доставка до 6-7 дни
 
491363
В наличност
+

Получете отстъпка при закупуване на повече бройки:

Количество  2+   4+ 
Цена  43.20 Лева   40.80 Лева 
Пелените Gro Swaddle даряват бебето със здрав и защитен сън. Ръчичките му са кръстосани и увити вътре в пелената, което го кара да се чувства спокойно и сигурно, също както е било в коремчето на мама. Кръстосаните и увите ръчички намаляват естествения рефлекс (стряскането по време на сън), което обикновено буди бебетата.

 Тази луксозна пелена е изработена от супер мека, богата на бамбук материя с патентованата подплата на Gro - ALOEKIND ™. Тя е уникална памучна тъкан, в която по естествен начин е втъкано успокояващо алое вера. Това прави спалните чували от серията, изключително меки и нежни към бебешката кожа. Все качества, осигуряващи идеална и комфортна среда за сън.

 
Основни елементи:
 
 
Повитите бебчета спят по-добре!
 
Повитите и прибрани ръчички ги карат да се чувстват сигурно, удобно и по този начин се намалява естествения рефлекс (стряскането по време на сън), който обикновено смущава съня им и ги буди.
 
 
Дълъг, двоен цип!
 
Пелените притежават дълъг, двустранен цип, който улеснява смяната на памперси, докато бебчо спи.
 
  
Проектирани за употреба по време на сън!
 
Опаковката включва ръководство за начин на обличане под пелената според стайната температура, където се намира детето.
 
 
Здравословно развитие на бебешката тазобедрена става!
 
Интернационалния институт по дисплазия ("THE INERNATIONAL HIP DYSPALASIA INSTITUTE" (IHDI)) признава пелените Gro за полезни за развитието на бебешката тазобедрена става, когато се използват според инструкциите. Дизайнът и формата на пелената гарантират, че бебешките крачета са в натурална позиция тип "жабка", докато спят, а това е изключително важно за здравословното израстване на ставата.
 
Характеристики:
  • Бебетата се радват на удобен и безопасен сън, увити в пелената EasySwad;
  • Увитите ръчички правят спането по-приятно и лесно;
  • Кръстосаните на гърдите ръчички намаляват естествения рефлекс (стряскането по време на сън) и удължава съня на бебето (както и на родителите);
  • Ципът на пелената е двоен и се движи двупосочно за лесна смяна на пелените по време на сън;
  • Проектирани специално за сладък сън и с НОВ дизайн за здравословно развитие на тазобедрената става.;
  • Предназначени от новородено до 3-месечна възраст;
  • Или от 2,27 – 5,55 кг. и до 60см. височина;
  • Подходящи за стайна температура 14-24°C

Няма намерени мнения

"Пелената е умело проектирана, така че бебето да се чуества удобно, без да е подложено на натиск и претопляне. Има много красиви дизайни и качеството е страхотно. Въпреки че е изпрана няколко пъти, пелената ни все още изглежда като чисто нова!"

"Пелената помага на бебето ми да спи цяла нощ, обгръщайки го. Също така, с нея съм сигурна, че детето няма да бъде изложено на студено, докато аз си върша задачи у дома."

"Пелената Gro Swaddle е много добре проектирана и изработена от много висококачествена материя. Впечатление ми прави и това, че Gro винаги има много хубави и атрактивни опаковки, които правят продуктите им идеални за подарък."

 

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти