Специална оферта 15%
Grobag Steppee / Спален чувал с крачета 2.5 tog 18-36 месеца Sky Grey Marl
Grobag Steppee / Спален чувал с крачета 2.5 tog 18-36 месеца Sky Grey Marl Grobag Steppee / Спален чувал с крачета 2.5 tog 18-36 месеца Sky Grey Marl Grobag Steppee / Спален чувал с крачета 2.5 tog 18-36 месеца Sky Grey Marl Grobag Steppee / Спален чувал с крачета 2.5 tog 18-36 месеца Sky Grey Marl Grobag Steppee / Спален чувал с крачета 2.5 tog 18-36 месеца Sky Grey Marl Grobag Steppee / Спален чувал с крачета 2.5 tog 18-36 месеца Sky Grey Marl Grobag Steppee / Спален чувал с крачета 2.5 tog 18-36 месеца Sky Grey Marl Grobag Steppee / Спален чувал с крачета 2.5 tog 18-36 месеца Sky Grey Marl Grobag Steppee / Спален чувал с крачета 2.5 tog 18-36 месеца Sky Grey Marl Grobag Steppee / Спален чувал с крачета 2.5 tog 18-36 месеца Sky Grey Marl Grobag Steppee / Спален чувал с крачета 2.5 tog 18-36 месеца Sky Grey Marl Grobag Steppee / Спален чувал с крачета 2.5 tog 18-36 месеца Sky Grey Marl Grobag Steppee / Спален чувал с крачета 2.5 tog 18-36 месеца Sky Grey Marl

Grobag Steppee / Спален чувал с крачета 2.5 tog 18-36 месеца Sky Grey Marl

GRO, 18-36 месеца, 2.5 тог (Термометър 16-20oC)

Стара цена: 127.20 Лева
108.12 Лева
Вие спестявате: 19.08 Лева (15%)
491547
В наличност
+
  • Връщане или Замяна
  • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

Чувалчетата Steppee помагат на децата да се чувстват уютно и сигурно, като по този начин повишават качеството на съня им.

• 85% от бебетата спят по-добре* в чувалчета Grobag: Спалните чувалчета поддържат постоянна, подходяща температура за сън и също така не позволяват на бебето да се отвива, така не се налага Вие да го следите и да го завивате отново.

• Меки,създадени да бъдат комфортни за кожата на бебето: От 100% памучна материя без флоуресценция, идеална за комфортен нощен сън

• Snugfit™: Точно прилягане при гърдите, с просторна, здрава долна част, за да позволи на вашето бебе да заеме естествена позиция за сън - жабче, което е важно за правилното развитие тазобедрената става.

• Високо качество, красив дизайн: Много родители споделят, че харесват качеството на спалните чували Grobag• Супер безопасни: Всички продукти Grobag са тествани и одобрени за безопасност и се придържат към британските и европейски стандарти за безопасност. • Лесни за смяна на пелените: Лесно отваряне с цип, идеално за смяна на пелените през нощта, което означава, че можете да поддържате бебето уютно и топло в горната част докато разкопчаете ципа отдолу за бърза смяна, свеждайки безпокойството до минимум. • Предлагат се в различни Тог-ове(дебелини), за да облечете бебето си подходящо спрямо стайната температура - Разгледайте раздела с ръководство "Как да обличаме?", за да сте сигурни, че бебето е облечено с правилни дрехи под спален чувал Grobag, спрямо температурата в стаята и Тог-а(дебелината) на спалния чувал.

Крачетата отвън или прибрани? Вие решавате!

Steppee  има антиплъзгащи звездички на крачетата, които позволяват на детето да се движи свободно, да тича и да играе без притеснение, че ще се нарани ! Може да оставите крачетата боси или просто да ги приберете, като използвате специално създадената за това материя, която ги обръща като чорапче. 

Характеристики:

• Без завивки и одеяла - детето ви ще се наслаждава на удобен и безопасен сън, без да се притеснявате, че ще се отвие и настине 
• Позволява ръцете и крачетата да се движат свободно - идеално за активните деца
• Специално създадени, за да допринесат за естественото и пълноценно развитие на крачетата 
• Удобен цип, който осигурява лесен достъп за смяна на пелените вечер
• Много мека материя за пълно удобство на детето
• Помага за здравословен сън

 Безопасният сън е най-добрият сън и предотвратяването на прегряване при бебета е изключително важна част от него. Точно поради тази причина спалните чувалчета на Grobag са налични в 3 различни тога(дебелина на спалния чувал):

  • Спален чувал 0.2 Tog подходящ за над 24°C / лято
  • Спален чувал 1 Tog подходящ за 20-24°C / пролет, есен, както и по-голямата част от годината
  • Спален чувал 2.5 Tog подходящ за 16-20°C / зима, есен и пролет

Размер

 6-18 месеца са подходящи за бебета с тегло 8-11 кг и височина 65-80 см.

18-36 месеца са подходящи за бебета с тегло 11 кг и нагоре и  80-95 см височина. 

Bought this product
Поздравление за добрия продукт. Всеки път, когато поръчвам от тук съм сигурна в качеството
0
0
Reply
Напиши отзив
5.00 / 5
5 stars
1
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

Как да обличате бебето под Gro snug зависи от това колко е дебел той и каква е температурата в стаята.

Моля следвайте инструкциите по-долу, които са включени и към Gro Snug, който ще получите.

 

Спалните чувалчета на Gro се предлагат в 3 различни тога. Тогът е дебелината на чувалчето. Всеки тог е подходящ за различен период от годината. Разберете повече за трите тога по-надолу:

  • Спален чувал 0.2 Tog подходящ за над 24°C / лято
  • Спален чувал 1 Tog подходящ за 20-24°C / пролет, есен, както и по-голямата част от годината
  • Спален чувал 2.5 Tog подходящ за 16-20°C / зима, есен и пролет

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Добавете поздравителна картичка

Сходни продукти