Shnuggle кош за новородено трансформиращ се в кошара Air Bedside Crib - Тъмно сиво
Shnuggle кош за новородено трансформиращ се в кошара Air Bedside Crib - Тъмно сиво Shnuggle кош за новородено трансформиращ се в кошара Air Bedside Crib - Тъмно сиво Shnuggle кош за новородено трансформиращ се в кошара Air Bedside Crib - Тъмно сиво Shnuggle кош за новородено трансформиращ се в кошара Air Bedside Crib - Тъмно сиво Shnuggle кош за новородено трансформиращ се в кошара Air Bedside Crib - Тъмно сиво Shnuggle кош за новородено трансформиращ се в кошара Air Bedside Crib - Тъмно сиво Shnuggle кош за новородено трансформиращ се в кошара Air Bedside Crib - Тъмно сиво Shnuggle кош за новородено трансформиращ се в кошара Air Bedside Crib - Тъмно сиво Shnuggle кош за новородено трансформиращ се в кошара Air Bedside Crib - Тъмно сиво Shnuggle кош за новородено трансформиращ се в кошара Air Bedside Crib - Тъмно сиво Shnuggle кош за новородено трансформиращ се в кошара Air Bedside Crib - Тъмно сиво Shnuggle кош за новородено трансформиращ се в кошара Air Bedside Crib - Тъмно сиво Shnuggle кош за новородено трансформиращ се в кошара Air Bedside Crib - Тъмно сиво Shnuggle кош за новородено трансформиращ се в кошара Air Bedside Crib - Тъмно сиво Shnuggle кош за новородено трансформиращ се в кошара Air Bedside Crib - Тъмно сиво Shnuggle кош за новородено трансформиращ се в кошара Air Bedside Crib - Тъмно сиво

Shnuggle кош за новородено трансформиращ се в кошара Air Bedside Crib - Тъмно сиво

1,146.40 Лева
SHN-AIR-BCDG+SHN-AIR-CKDG
В наличност
+
 • Връщане или Замяна
 • View all variations as list
 • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

Осигурете на малкото си сигурен, топъл и уютен сън. Въздушния кош Shnuggle позволява на Вас и Вашето бебе да спите близо един до друг, но без да споделяте едно и също легло. Помага да засилите връзката си и да осигурите на бебето си безопасността и комфорта, от които то толкова се нуждае.

 Основни характеристики

Перфорирани страни за свободна циркулация на въздуха.

Кошът Shnuggle Air е проектиран да диша. Перфорираните му страни помагат за увеличаване на въздушния поток и Ви позволяват да наблюдавате внимателно бебето през прозиращите стени.

 50% по-дишащ матрак

Уникално проектирания матрак Air-flow е направен от хипоалергенна материя, осигуряваща 50% повече въздухопроводимост от стандартните матраци, изработени от пяна. Тестван съгласно BS EN ISO 9237-1995 за пропускливост на въздуха.

* Матракът е включен в комплекта на леглото.

 С преобразуващия комплект (продава се отделно - тъмно сиво или светло сиво) лесно можете да превърнете кошът за новородено в елегантна кошара, осигурявайки безопасно и удобно място за спане на Вашето дете до 2 годишна възраст или височина до 89 см. Това осигурява на детето Ви същата, позната му среда за сън. Това от своя страна намалява вероятността от неспокоен сън, причинен от внезапната смяна на леглото му.

 Опция за нежен наклон

Просто регулирайте краката, за да осигурите нежен наклон на коша за облекчаване на коликите и рефлукса.

 Отворени страни с цип

Откопчайте ципа стената, намираща се доп Вас за улесняване на храненето и незабавен достъп до бебето през нощта.

 Дишаща функция

Въздушния кош Shnuggle е проектиран с дишаща сърцевина. Мрежестите му, перфорирани стени спомагат за увеличаване на въздушния поток, както и Ви позволяват да следите внимателно бебето си. Хипоалергенният матрак също е с 50% по-дишащ от стандартните матраци от пяна, което помага да се намали рискът от прегряване на бебето.
В допълнение, Shnuggle Air предлага възможност за наклон на коша за намаляване на коликите и рефлукса, както и страни (стени) с цип, за да се улесни  моменталния достъп и храненето на бебето през нощта. На долния етаж ще открите удобно място за съхранение на всички необходими Ви продукти за през нощта. Коша е създаден да бъде надеждно приближен към леглото Ви, а може да се използва и като самостоятелен кош/кошара, който да бъде разположен по-далеч от вас, когато бебето е малко по-голямо и е готово да се премести в самостоятелно легълце.

 Превърнете Коша в Кошара

С преобразувателя на Shnuggle Cot Conversion Kit (продава се отделно в тъмно или светло сиво) просто превърнете коша в елегантна кошара, осигуряваща безопасно и удобно креватче на Вашето дете до 2 годишна възраст или докато стигне 89 см. Осигурявайки детето със същата, добре позната, среда за сън, Вие  минимизирате шанса от неспокоен сън, причинен от внезапната смяна на леглото.

Кошарата запазва акцента върху дишането и комфорта, също като като коша. С големите си мрежести страни/стени и уникално проектирания матрак Air-Flow (продава се отделно). Меките повърхности предотвратяват заплитането на малките ръце и крачета, а тъканите са напълно свалящи се и перящи се.

** Матрака от PU пяна е тестван в съответствие със стандарта BS EN ISO 9237-1995 за пропускливост на въздуха!

Размери на матрака:
83 см х 50 см х 3 см

Материали на изработка:
Боядисана дървена рамка от MDF с нетоксична боя
Метални крепежни елементи (нетоксична боя)

Слоеве:

Вътрешни - Дишащи хипоалергенни влакна
Външни - Водоустойчив полиестер

Поддръжка:
Платове и матраци: Ръчно пране при 30°C
Неподходящи за сушене и гладене.
Рамка: почистете с влажна кърпа

Информация за безопасност:

 • Уверете се, че сте проверили съвместимостта на Вашето легло и дали с коша са надеждно и сигурно прикрепени едно към друго. Вижте инструкциите за инсталиране за пълни подробности.
 • Коша Shnuggle Air е строго тестван според стандартите във Великобритания:
 • Кошарата е тествана по стандартите за безопасност във Великобритания BS EN 1130, BS EN 716
 • Матракът е тестван според най-новия британски стандарт за безопасност BS EN 16890 (по-висок стандарт от BS 1877 и BS 7177)
 • Дишането на матрака е тествано съгласно британски стандарт BS EN ISO 9237 - 199

Основни характеристики:

 • Перфорирани страни за свободна циркулация на въздуха
 • Способност за накланяне на люлката за намаляване на коликите и рефлукса
 • Хипоалергенни материали
 • Странични ципове по страните за по-елсен достъп
 • Мрежа за съхранение
 • 7 корекции на височината, за да съответстват на повечето височини на леглото (43 см - 64 см)
 • Свързва се безопасно и лесно с повечето рамки за легло ***
 • Хипоалергенни тъкани, безопасни за кърмачета
 • Отстраняващи се и перящи се материали
 • Коша е подходящ за бебета до 6 месеца. Когато започнат да се обръщат и повдига или при достигане на 9 кг тегло.
 • Преобразуващата система (продава се отделно) е подходяща за 0-2 години (или когато бебето достигне 89см)
 • Лесен монтаж
 • Може да се прикрепи към Вашата спалня или да се ползва като отделен кош/кошара
 • Предлага се в избор от 2 цвята плат

*** Коша здраво се прикрепя към повечето дивани и легла с помощта на предоставените презрамки. Кошарата не бива да се използват с рамки за легло, стърчащи от ширината на матрака

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти

Добавете поздравителна картичка с плик