*Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 60*120 ECOlution Pack
*Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 60*120 ECOlution Pack *Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 60*120 ECOlution Pack *Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 60*120 ECOlution Pack *Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 60*120 ECOlution Pack *Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 60*120 ECOlution Pack *Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 60*120 ECOlution Pack *Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 60*120 ECOlution Pack *Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 60*120 ECOlution Pack *Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 60*120 ECOlution Pack

*Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 60*120 ECOlution Pack

421.40 Лева
AM-ECO120
В наличност
+
  • Връщане или Замяна
  • View all variations as list
  • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?


Матракът ECOlution е носител на Baby Innovation Аward за своя ECO модел!!!
В комбинация с топ матрака с 3D структура, комплектът се превръща в революция в бебешкия сън!
 

  Aerosleep ECOlution е най-екологичният, иновативен и траен избор на пазара!
  Дебелина на основния матрак 10см.
  Матрак с превъзходно качество и ЕКО етикет!
  Размер 70х140 см
  Вътрешност на матрака от изключително високо качество, много еластична и с висока плътност  (35kg / m³).
  С луксозен калъф за матрак TENCEL® - 100% натурален, антибактериален, антиалергичен и копринено мек
  3D структурата на топ матрака осигурява хигиенични и сухи условия по всяко време.
  Протекторът на матрака може да се пере в пералня при 60°C и предпазва вашето бебе от бактерии и алергени.
  Използвайте AeroSleep чаршафите за оптимална пропускливост на въздуха
 

Aerosleep ECOlution формира ECO версията за безопасност и комфорт в бебешките матраци. С него вие сте сигурни в оптимална опора на гърба на детето, безопасно дишане, здрав сън и безупречна хигиена. Вътрешността на матрака е одобрена от Certipur и е благоприятна към природата, благодарение на висококачествената  пяна KAPUA® с Еко етикет, от която е създадена. Калъфът на матрака се състои от Tencel® - 100% естествен и копринено мек материал със специални свойства, който осигурява не само безопасен, но и изключително приятен сън. Калъфът се сваля и се пере в пералня на 40°C.
Ако изберете ECOlution, вие получавате напълно безопасен, изключително удобен и благоприятен към природата пакет от матрак и топ матрак!

*** Какво представлява TENCEL® платът? 

Това всъщност е търговска марка, собственост на австрийската компания Lenzing AG. По-често се среща като Tencel lyocell. Понякога можете да срещнете думичките "Tencel" и "Lyocell" самостоятелно, но те са взаимозаменяеми и се използват с един и същи смисъл. Този плат е популярна алтернатива на памука. Преждата, която създава Lyocell (Tencel), се ражда от евкалиптови дървета. Дървесните влакна се трансформират в прежди и след това се използват за изработката на тъканта Tencel. Тя се използва в производството на дишащи, екологично чисти продукти като калъфи на матраци и чаршафи. Спокойно наричаме плата екологичен, тъй като за производството си той изисква по-малко енергия и вода, в сравнение с конвенционалния памук. Той е биоразградим и не се смесва с други синтетични влакна като найлон. За разлика от повечето материи, които често се оцветяват с вредни конвенционални бои, Tencel изисква много по-малко багрила от памука. Той е чисто бял, след като излезе от производство, така че избелването не е необходимо.

Протектор за матрак Aerosleep:

Изработен е по специална 3D технология със структура тип "пчелна пита". Тя създава въздушен слой между матрака и бебето, благодарение на който, то може да диша свободно, дори когато спи с лице към матрака. Благодарение на непрекъснатата циркулация на въздуха, вероятността детето да прегрее е в пъти по-малка.
 
Второто ниво абсорбира всякакъв вид течност. Така че, ако бебето ви се намокри, абсорбиращото ниво ще попие течността и ще изсъхне бързо, а благодарение на въздушния слой, то ще спи отново на сухо, без кожата му да влиза в контакт с влага.

В допълнение, водоустойчивият, трети слой, предпазва вашия матрак от течности, които могат да преминат през абсорбиращото ниво. По този начин матракът на вашето дете е напълно защитен не само от петна, но и от бактерии и гъбички, които могат да намерят подслон във всеки матрак. 
  
Състав на топ матрака:
- 3D структурата (пчелната пита) се състои от 100% PES
- Aбсорбиращият слой - 80% памук и 20% PES
- Водоустойчивият слой - 100% полиуретан
 

Топ матракът Aerosleep спокойно може да се пере в перална машина при 60°С. Това е много важно, защото при 60°С се умъртвяват и по-устойчивите микроби! Така се неутрализира шансът им да стигнат до основния матрак!
Aerosleep осигурява както спокоен и безопасен сън, така и една среда за сън, която е перфектна от хигиенна гледна точка.  
Знаете ли, че бактериите и микроорганизмите НЕ могат да оцелеят на температура над 57°C? С продуктите на Aerosleep ще сте сигурни, че те остават 100% чисти!

Сертификати, които покрива продукта:

За да видите как точно работи топ-матракът на Aerosleep, изгледайте следното видео:

Няма намерени мнения

Напиши отзив
0.00 / 5
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

Aerosleep произвежда продукти за сън, които осигуряват на децата спокоен сън, хигиена и безопасност. Тяхната иновативна технология е научно изследвана и тествана и гарантира здравословен и удобен сън.

Aerosleep структурата на продуктите с 3D технология:

  • Въздушен слой: Отворена, подсилена, 3-измерна структура, осигурява необходимата циркулация на въздуха
  • Абсорбиращ слой: Задържа влагата далеч от бебето 
  • Водоустойчив слой: предпазва матракът сух

 

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!