Специална оферта 10%
Aerosleep сет за безопасен сън - матрак + протектор + обиколник с цвят по избор Ecolution Premium Pack
Aerosleep сет за безопасен сън - матрак + протектор + обиколник с цвят по избор Ecolution Premium Pack Aerosleep сет за безопасен сън - матрак + протектор + обиколник с цвят по избор Ecolution Premium Pack Aerosleep сет за безопасен сън - матрак + протектор + обиколник с цвят по избор Ecolution Premium Pack Aerosleep сет за безопасен сън - матрак + протектор + обиколник с цвят по избор Ecolution Premium Pack Aerosleep сет за безопасен сън - матрак + протектор + обиколник с цвят по избор Ecolution Premium Pack Aerosleep сет за безопасен сън - матрак + протектор + обиколник с цвят по избор Ecolution Premium Pack Aerosleep сет за безопасен сън - матрак + протектор + обиколник с цвят по избор Ecolution Premium Pack Aerosleep сет за безопасен сън - матрак + протектор + обиколник с цвят по избор Ecolution Premium Pack Aerosleep сет за безопасен сън - матрак + протектор + обиколник с цвят по избор Ecolution Premium Pack Aerosleep сет за безопасен сън - матрак + протектор + обиколник с цвят по избор Ecolution Premium Pack Aerosleep сет за безопасен сън - матрак + протектор + обиколник с цвят по избор Ecolution Premium Pack Aerosleep сет за безопасен сън - матрак + протектор + обиколник с цвят по избор Ecolution Premium Pack Aerosleep сет за безопасен сън - матрак + протектор + обиколник с цвят по избор Ecolution Premium Pack Aerosleep сет за безопасен сън - матрак + протектор + обиколник с цвят по избор Ecolution Premium Pack Aerosleep сет за безопасен сън - матрак + протектор + обиколник с цвят по избор Ecolution Premium Pack Aerosleep сет за безопасен сън - матрак + протектор + обиколник с цвят по избор Ecolution Premium Pack Aerosleep сет за безопасен сън - матрак + протектор + обиколник с цвят по избор Ecolution Premium Pack Aerosleep сет за безопасен сън - матрак + протектор + обиколник с цвят по избор Ecolution Premium Pack Aerosleep сет за безопасен сън - матрак + протектор + обиколник с цвят по избор Ecolution Premium Pack Aerosleep сет за безопасен сън - матрак + протектор + обиколник с цвят по избор Ecolution Premium Pack Aerosleep сет за безопасен сън - матрак + протектор + обиколник с цвят по избор Ecolution Premium Pack Aerosleep сет за безопасен сън - матрак + протектор + обиколник с цвят по избор Ecolution Premium Pack

Aerosleep сет за безопасен сън - матрак + протектор + обиколник с цвят по избор Ecolution Premium Pack

Пазарна цена: 762.30 Лева
686.07 Лева
Вие спестявате: 76.23 Лева (10%)
AM-ECP140
В наличност
+
 • Връщане или Замяна
 • View all variations as list
 • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?
Този ECO Premium матрак е най-завършеният, екологичен, иновативен и траен избор на пазара на бебешки матраци!
Той е носител на Baby Innovation Аward за своя ECO модел!!!

Страхотна оферта! Вземете сега трите най-необходими неща за безопасния и спокоен сън на бебето от първите му мигове в големия свят. В тази оферта ще получите:

         1. Иновативният матрак Aerosleep Ecolution           

+

2. Топ Матрак с дишаща 3D структура

+

3. Обиколник от дишаща материя ( свят по избор) 
 

Какво трябва да знам преди да поръчам? 

При покупката на този промо комплект, за да посочите цвят на обиколника, може да го направите в Бележка на клиента преди завършването на поръчката си, очаквайки потвърждение чрез телефонно обаждане от наш служител или да получите потвърждение за наличност веднага, ако ни се обадите на телефон 0888  06 17 79 в работно време на магазина. 

 
  Облекчава дискомфорта от колики, задавяне, рефлукс, болка в ушите и пр. Подпомага дишането и храносмилането
  Матрак с превъзходно качество и ЕКО етикет!
  С вградена PREMIUM система за класически права позиция на матрака и позиция под наклон
  Дебелина на матрака: 12см.
  Вътрешност на матрака от изключително високо качество, много еластична и с висока плътност (35kg / m³).
  С луксозен калъф за матрак TENCEL® - 100% натурален, антибактериален, антиалергичен и копринено мек
  3D структурата на топ матрака осигурява хигиенични и сухи условия по всяко време.
  Протекторът на матрака може да се пере в пералня при 60°C и предпазва вашето бебе от бактерии и алергени.
  Използвайте AeroSleep чаршафите за оптимална пропускливост на въздуха
 
С матрака Ecolution PREMIUM и 3D топ матрака, вашето дете винаги ще спи в безопасна и хигиенична среда. Посредством интегрираната PREMIUM система,  детето ви може да спи в хоризонтална и наклонена позиция. Спането под наклон се препоръчва при често срещаните бебешки нерасположения като рефлукс, колики, настинки, никнене на зъби и болки в ушите. Също така подпомага храносмилането и свободното дишане. В зависимост от нуждите на вашето дете, матракът PREMIUM може да се трансформира в матрак с лек наклон от 7°. Безопасно и без хлабави части в детското легло. Калъфът може да се сваля с цип и да се пере в пералня на 40° C.
 
Състав на основния матрак:
 • Основен матрак, изработен от висококачествена KAPUA пяна с ЕКО-етикет 
 • Калъф за матрак от Tencel - 100% естествен и копринено мек материал със специални свойства

*** Какво представлява TENCEL® платът? 

Това всъщност е търговска марка, собственост на австрийската компания Lenzing AG. По-често се среща като Tencel lyocell. Понякога можете да срещнете думичките "Tencel" и "Lyocell" самостоятелно, но те са взаимозаменяеми и се използват с един и същи смисъл. Този плат е популярна алтернатива на памука. Преждата, която създава Lyocell (Tencel), се ражда от евкалиптови дървета. Дървесните влакна се трансформират в прежди и след това се използват за изработката на тъканта Tencel. Тя се използва в производството на дишащи, екологично чисти продукти като калъфи на матраци и чаршафи. Спокойно наричаме плата екологичен, тъй като за производството си той изисква по-малко енергия и вода, в сравнение с конвенционалния памук. Той е биоразградим и не се смесва с други синтетични влакна като найлон. За разлика от повечето материи, които често се оцветяват с вредни конвенционални бои, Tencel изисква много по-малко багрила от памука. Той е чисто бял, след като излезе от производство, така че избелването не е необходимо.

*** Как да трансформираме матракът от легнало в повдигнато положение? 

Комплектът съдържа част от основния матрак, която се прилага между двата основни пласта пяна на матрака. Тази част от матрака се поставя от страната на която ще спи детето. Изгледайте видеото, за да си визуализирате написаното ⬇⬇⬇ 

 • Протектор за матрак (Топ матрак) Aerosleep:
Изработен е по специална 3D технология със структура тип "пчелна пита". Тя създава въздушен слой между матрака и бебето, благодарение на който, то може да диша свободно, дори когато спи с лице към матрака. Благодарение на непрекъснатата циркулация на въздуха, вероятността детето да прегрее е в пъти по-малка.
 
Второто ниво абсорбира всякакъв вид течност. Така че, ако бебето ви се намокри, абсорбиращото ниво ще попие течността и ще изсъхне бързо, а благодарение на въздушния слой, то ще спи отново на сухо, без кожата му да влиза в контакт с влага.

В допълнение, водоустойчивият, трети слой, предпазва вашия матрак от течности, които могат да преминат през абсорбиращото ниво. По този начин матракът на вашето дете е напълно защитен не само от петна, но и от бактерии и гъбички, които могат да намерят подслон във всеки матрак. 
  
Състав на топ матрака:
- 3D структурата (пчелната пита) се състои от 100% PES
- Aбсорбиращият слой - 80% памук и 20% PES
- Водоустойчивият слой - 100% полиуретан

Топ матракът Aerosleep спокойно може да се пере в перална машина при 60°С. Това е много важно, защото при 60°С се умъртвяват и по-устойчивите микроби! Така се неутрализира шансът им да стигнат до основния матрак!

Aerosleep осигурява както спокоен и безопасен сън, така и една среда за сън, която е перфектна от хигиенна гледна точка.  

Знаете ли, че бактериите и микроорганизмите НЕ могат да оцелеят на температура над 57°C? С продуктите на Aerosleep ще сте сигурни, че те остават 100% чисти!


Сертификати и награди, които притежава Aerosleep ECOlution Premium:

 


 • Дишащ обиколник Aerosleep

Обиколниците на Aerosleep осигуряват перфектната среда за сън за Вашето бебе! С тях няма да се притеснявате, че то може да се удари в решетките на леглото, въртейки се в съня си! Протекторите имат уникална 3D структура и предпазват от 3 страни за максимална безопасност на съня!     Стабилната и отворена 3D структура на всичко, което Aerosleep произвежда, прави разликата от всички останали аналози на пазара! 1-вото ниво осигурява необходимата вентилация по време на сън, тъй като позволява преминаване на въздуха през клетките и така бебето диша свободно 2-рото междинно ниво е абсорбиращо и улавя цялата влага от всякакви "малки аварии" през нощта 3-тото ниво е водоустойчиво и защитава от проникване на вода   Състав на обиколниците:

 • Външна част, изработена от мека перфорирана материя - 100% PES
 • 3D структурата (пчелната пита) се състои от 100% PES - Aбсорбиращият слой - 80% памук и 20% PES - Водоустойчивият слой - 100% полиуретан

  Всички тези качества правят обиколниците на Aerosleep уникални и същевременно необходими във всеки дом! Едновременно с това, и в допълнение към специалните си характеристики, по отношение на безопасността на съня, обиколниците осигуряват защитата от удари в люлката, кошарата или леглото на детето. Приложими са към всеки тип кошари и се перат при 40 градуса.     За уникалната си 3D технология, Aerosleep бе удостоен с наградата Baby Product Award 2012. Гледайте видеоклипа, за да разберете как работи тристепенната структура на Aerosleep!

Знаете ли, че бактериите и микроорганизмите НЕ могат да оцелеят на температура над 57°C? С продуктите на Aerosleep ще сте сигурни, че те остават 100% чисти!

Sleep Safe Essential Pack е идеална комбинация от качество и цена, която ще даде на бебето безопасен и здравословен сън!    Сертификати, които покрива продукта:  

  Гледайте непременно това видео: 

Вижте как точно работи топ матрака Aerosleep:

Aerosleep произвежда продукти за сън, които осигуряват на децата спокоен сън, хигиена и безопасност. Тяхната иновативна технология е научно изследвана и тествана и гарантира здравословен и удобен сън.

Aerosleep структурата на продуктите с 3D технология:

 • Въздушен слой: Отворена, подсилена, 3-измерна структура, осигурява необходимата циркулация на въздуха
 • Абсорбиращ слой: Задържа влагата далеч от бебето 
 • Водоустойчив слой: предпазва матракът сух

 

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!