Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Aerosleep Natural Pack - сет за безопасен сън - матрак + протектор
Aerosleep Natural Pack - сет за безопасен сън - матрак + протектор Aerosleep Natural Pack - сет за безопасен сън - матрак + протектор Aerosleep Natural Pack - сет за безопасен сън - матрак + протектор Aerosleep Natural Pack - сет за безопасен сън - матрак + протектор Aerosleep Natural Pack - сет за безопасен сън - матрак + протектор Aerosleep Natural Pack - сет за безопасен сън - матрак + протектор Aerosleep Natural Pack - сет за безопасен сън - матрак + протектор

Aerosleep Natural Pack - сет за безопасен сън - матрак + протектор


 

389.90 Лева

Доставка до 6-7 дни
 
AM-NA
+
Комплекта Aerosleep Natural Pack се състои от матрак и протектор за матрак за интензивна употреба! Матракът осигурява оптимална лумбална опора за Вашето бебе, а протекторът пази детето по време на сън!
Благодарение на иновативната 3D технология на AeroSleep, комбинацията от матрак и протектор, гарантира, че бебето Ви диша свободно, в здравословна и безопасна среда за сън.
 
  • Основен матрак:
Този матрак е висок клас. Произвежда се, в по-висока степен от останалите, от естествени материали. За вътрешността се използва студена пяна Naturalis. Това е пяна, която замества част от изкуствения материал с натурално масло, известно още като "рициново масло". Освен това за изработката на калъфа на матрака е използван бамбук! Калъфът е мек на допир и се пере в пералня машина на 60°C. Модела осигурява оптимална стабилност на кръста (лумбална защита). Плътността на матрака е 35 кг/м³. 
 

  • Протектор за матрак Aerosleep:
    Защитната подложка AeroSleep е изработена по специална 3D  технология със структура тип "пчелна пита". Тя създава въздушен слой между матрака и бебето, благодарение на който то може да спи спокойно, дори когато спи по коремче. Дори и да сложите тежест от 3000кг върху него въздухът ще продължи да циркулира, а няма да бъде комресиран. Благодарение на Aerosleep вашето дете ще спи сякаш на надуваем дюшек. Наистина! С Aesrosleep вашето дете ще диша без проблем дори и да се обърне с лице към матрака.
Заедно с непрекъснатата циркулация на въздуха детето никога няма да прегрее.
3D структурата на протектора:
 
  • 3D слой - пчелна пита
  • Абсорбиращ слой (точно под въздушния), който  поглъща всякакъв вид течност, така че ако Вашето дете се намокри през нощта, но не ви сигнализира, то абсорбиращият слой ще изтегли течността и благодарение на въдушния слой ще изсъхне много бързо и вашето бебе отново ще спи на сухо. 
  • Водоустойчив слой - позволява на течностите да не достигат до матрака и съответно той е защитен не само то петна, но и от гъбички и бактерии, които могат да се развиват. 
 
 
Топ матракът Aerosleep спокойно може да се пере в перална машина при 60°С. Това е много важно, защото при 60 ° С се умъртвяват и по-устойчиви микроби!
Така Aerosleep осигурява както спокоен и безопасен сън, така и една среда за сън, която е перфектна от хигиенна гледна точка.  
 
Знаете ли, че бактериите и микроорганизмите НЕ могат да оцелеят на температура над 57°C? С продуктите на Aerosleep ще сте сигурни, че те остават 100% чисти!
Natural Pack е идеална комбинация от качество и цена, която ще даде на бебето безопасен и здравословен сън!
 
Гледайте непременно това видео: 
 
 

Доволни сме не протича и детет ни се поти по-малко

Доволни сме не протича и детет ни се поти по-малко

Доволни сме не протича и детет ни се поти по-малко

Продуктите на Aerosleep са добра инвестиция за защита и безопасен сън на детето. Идеален избор за родители, на които децата им обичат да спят главно в ръцете както нашето. Горната част е удобна за сън. Ние си купихме също и чаршаф за пълна сигурност. Винаги е предпазвало нашето дете дори от затискане(случвало ни се е 2 пъти да си затисне крачето)

Безопасността е на първо място а мен и за това ми харесва много матрачето

много съм доволна взех го защото детето ми много се поти. Този матрак драстично намали потенето

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!