Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Renolux Предпазен параван/ преграда Griffin
Renolux Предпазен параван/ преграда Griffin Renolux Предпазен параван/ преграда Griffin Renolux Предпазен параван/ преграда Griffin Renolux Предпазен параван/ преграда Griffin Renolux Предпазен параван/ преграда Griffin

Renolux Предпазен параван/ преграда Griffin


 

97.80 Лева

RNL701557
В наличност
+
Ако е време да преместите детето си в единично или самостоятелно легло и искате да се чувства сигурно и спокойно там, без да се притеснявате, че ще падне докато спи, ви е необходим предпазен параван/преграда за легло.
Нашите деца са на 7 и 9 години, а все още иползваме параван за легло. По този начин не се притесняваме, че ще паднат, а те се чувтстват още по-сигурно и спокойно.
Предпазен параван/ преграда за легло се използва в продължение на много години.
Препоръчваме ви предпазния параван/ преграда на Renolux, който е уникален защото:
 
 • Има специален механизъм, с който можете лесно само с едно движение да го вдигате и сваляте, така че бебето ви няма да усеща леглото си като затвор, а като безопасно и сигурно място за сън и почивка 
 
 • Механизмът лесно се закопчава  в горна(преградна) позиция. След като е заключен, можеде да бъдете сигурни, че бебето ви е в безопасност и няма да падне и да спите спокойно без притеснения.
 • Параванът има нехлъзгащи се подкрилки, които го прикрепят стабилно. С други прегради за легла, се налага всеки ден  да поставяте паравана под матрака, защото се изплъзва.
 • Трите ленти, с които е свързан към основата на леглото, го правят изключително стабилен и удобен.
 • Дизайна е уникален, има фосфорисцентна декорация, която свети в тъмното, лесно се разпознава и ще създава сигурност и уют на детето ви.
 • Има практична торбичка, в която може да сложите любимата играчка на детето си, биберона му, а по-късно то само ще крие съкровищата си там.
 • С две прозорчета от мрежа, за да може бебето  да гледа извън леглото си.
 • Предлага се в прозрачна найлонова торбичка с дръжка, за да може да го занесете в дома на баба и дядо или в хотел.
  С гаранцията на Renolux.
 • Подходящ за матраци с дължина от 150см минимум и широчина от 90 до 140

Много сме доволни от преградата, защото много лесно се използва и детето ни си я харесва много, използваме я и за игра

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти