Филтър

Цена

Лева  –  Лева

  • 190Лева
  • 200Лева

Tricot Click/ Комбинирани раници за бебеносене

Tricot-Click от Babylonia - Иновацията в ергономините раници за бебеносене!   

Това е слинга/раницата, за която сте мечтали винаги! Чудите се защо? Защото съчетава функционалността и лекотата на използване на добре познатите Ви раници Flexia и комфорта и мекотата на тъканта на нашите слинговете Tricot-Slen!

 

  Tricot Click Той разполага с голям подплатен пояс и презрамки, които помагат в разпределението на тежестта върху тялото Ви, така че гърбът, талията и раменете да не ви болят и да можете да носите бебчето си толкова дълго, колкото желаете!

Основната част на слинга, къде седи бебето, е изработена от 3 слоя, 100% органична памучна трикотажна тъкан! Тя е изключително мека, гъвкава и леко еластична, така че да може да се увие перфектно около тялото на Вашето бебе, без да прилага натиск върху гръбнака му. Благодарение на материала, раницата се увива плътно около бебето и се адаптира към формата на тялото му, спазвайки естественото положение на гръбнака и бедрата, без да се създава точка за натиск! Tricot-Click е регулируем по ширина и височина, за да расте заедно с бебето и да гарантира, че то винаги ще бъде в ергономично "M" позиция.

В Tricot-Click Вашето бебе седи в "М" позиция, като "жабче" и е обърната към вас, което е правилната поза за тялото и гръбнака му. 

Ширината на седалката е лесно регулируема благодарение на 2 каишки, които лесно можете да издърпате нагоре или надолу и да настроите раницата да пасне идеално на размера на бебчето Ви.

Tricot-Click е идеален за новородени, тъй като е много мек и гъвкав и може да поддържа до 15 кг.

Подходящ е за носене според Вашите желания: отпред, отстрани или отзад, регулирайте каишките!