Tricot Slen/ Слинг от типа шал за увиване

 

Wrap Tricot Slen

 

Tricot Slen е изключително удобен слинг, представляващ парче плат, който се характеризира с висока мекота и еластичност! Материала, от който е изработен е 100% органичен памук, БЕЗ наличието на метални елементи, които биха наранили бебчо! Можете да го настроите веднъж и той ще си остане в тази позиция, независимо колко пъти извадите и върнете в него бебчо!

С Tricot-Slen тежеста на бебето се разпределя равномерно по Вашето тяло и така може да носите бебето си по-дълго време, без да имате болки в кръста и гърба.

Нежните докосвания и усещания, които се създават у бебчо докато го прегръщате са адски важни за него! По този начин той Ви усеща близо и успокояващо! С Tricot Slen не е нужно да отнемате бебето от ръцете си, за да си свършите страничната работа. Съвсем спокойно можете да правите и двете неща едновременно! Да гушкате бебчо, докато изпълнявате дамашните задължения! С Tricot Slen дори може да кърмите бебето си.

 

Поставянето и използването на слинга може да Ви изглежда сложно, но веднъж изпробвате ли го, ще разберете, че външния вид лъже!
Той е изключително полезен, особено през първите месеци, когато малчовците страдат от болезнени колики и се нуждаят от Вашата топла прегръдка и лекия натиск върху коремчето му, който успокоява болката.

Tricot-slen organic - 100% органичен, супер мек и нежен памук, с висока здравина и еластичност, които не овехтяват с времето. Идеален за най-хладните месеци!

Tricot-Slen cool - Newlife ™ прежда - произведена от уникални сертифицирани влакна, добити от рециклирани пластмасови бутилки. Материята е много лека и нежна, но същевремнно и със същата стабилност за носене и гъвкавост, като на вълнен плат. Този вариант на слинга е перфектен за по-топлите месеци!