Ring Sling/Слингове с халки

Слинговете с халки Babylonia Ring Sling са направени от 100% органичен памук, издръжлив и лесен за използванеТе са най-доброто качество слингове с халки, които може да използвате!
Характеризират се с лесно поставяне и регулиране, а за бебето гарантират пълна безопасност и удобство!Веднъж свикнете ли със слинга си, няма да го свалите дълго време!
 
 
Ако имате притеснения, че слингът ще повреди кръста ви, недейте! Не и моделите на Babylonia! Благодарение на органичния плат (специален памук), който обгръща перфектно тялото на бебето, а и Вашето, тежестта се разпределя равномерно. 
 
 
Платът е тъкан в Индия по такъв начин, че да бъде еластичен, издръжлив и разбира се нежен и мек за бебето и Вас!
 
Слинговете с халки Babylonia не са често срещани на пазара. Те са подфодящи за бебета с тегло до 15кг. и предлагат максимална безопасност.
  
  
Платът лесно се плъзага през халките, когато се затяга! Прикрепя се точно там, където трябва, за да се постигне правилната позиция на бебето, без да се оптуска! Двете метални халки на слинга лесно се регулират. Има различни степени на стягане и различни дизайни на платовете, които предлагат най-добра подкрепа за бебето. Може да го използвате от новородено до 3-4 години.
Невероятната иновация на Babylonia е специалния шев на гърба. Благодарение на него няма да имате болки в кръста и гърба. Тежестта на бебето се разпределя равномерно върху Вашето тяло без да натиска и засяга определени нерви и точки. 
 
 
Също така, много важна е подплънката на рамото. Тя го обгръща и предпазва, помагайки да не усещате напрежение дори след часове с бебето на Вас. С носилката Ring Sling ще бъдете напълно независимиМоже да вършите цялата си  домакинса работа, да бутате количката за пазаруване в магазина и още много неща с бебето в обятията ви.
Слинга Ви позволява да кърмите където и когато желаете, без да се налага да привличате любопитни погледи! Той създава уютна среда за бебето, в която ще усеща Вашата топлина и аромат.
 
Може да го сравните с всеки един друг слинг, плат и халка на пазара, но от нашият опит и почти всички слингове, които сме виждали с увереност Ви информираме, че като качеството на Babylonia няма да намерите никъде!