Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Bobux: Step up Delight Mary Jane: Отворени обувки за прохождане Silver Shimmer2
Bobux: Step up Delight Mary Jane: Отворени обувки за прохождане Silver Shimmer2 Bobux: Step up Delight Mary Jane: Отворени обувки за прохождане Silver Shimmer2 Bobux: Step up Delight Mary Jane: Отворени обувки за прохождане Silver Shimmer2

Bobux: Step up Delight Mary Jane: Отворени обувки за прохождане Silver Shimmer2


 

117.40 Лева

728411
+

ДОСТАВКА ДО 5 РАБОТНИ ДНИ

Този класически модел сандали допълва всеки стил и облекло на една малка госпожица.Нотка блясък е добавена в малкото златисто лого на каишката, а пастелените цветове правят Delight подходяща за всяка рокля, дънки или къси панталонки!

  • 100% естествена кожа на лицевата и вътрешна част
  • Закопчалка - каишка, за лесно отваряне и по-добро регулиране.
  • Изключително мека, кожена вътрешна подплата за повече комфорт и въздухопроводимост
  • Устойчива подметка TPR, която осигурява издръжливост и гъвкавост.
  • Подходящи за първи стъпки

В Bobux си имат фраза: "Етап, не възраст" и серията обувки Step Up следват, точно тази философия. Те отговарят на нуждите на децата в първите им стъпки, докато не започнат да вървят сами и уверено. Моделите Step Up покриват деца от 7-месечна до 2-годишна възраст, в зависимост от персоналното им развитие. 

Въз основа на уникално адаптираните им форми, Step Up са научно проектирани да подпомагат здравословното развитие на бебешките крака на този ключов етап от тяхното развитие, и в същото време да бъдат предмет на желание от родители, които се отличават със специален вкус.

 

Класическите обувки от 60-те години Marry Jane са подходящи за всеки един повод и си отиват с всякакво облекло.

В сезонни и меки металически цветове и малко златно докосване на велкро закопчалката.

Характеристики на Bobux Step Up:

  • 100% естествена кожа външна част на обувката, за да може крачетата да дишат;
  • Велкро закопчаване за по-лесна употреба;
  • 100% мека кожена облицовка;
  • Гъвкава подметка TPR.

Няма намерени мнения

За да разберете правилната форма и точния номер на крака на Вашето дете вижте видеото по-долу:

Сравнете с таблицата, за да разберете точния размер обувки за него:

1) Закопчаване с велкро, подкрепено с ластик за по-голямо удобство.

Родителите обикновено изпитват трудности при първите опити да обуят обувките на децата си, защото те свиват пръстите си и при евентуално ритане ги раняват. В допълнение, повечето деца си свалят обувките и понякога една от двете обувка се оказва изгубена. Велкрото на Bobux, е съчетано с много мека тъкан (ластик), с помощта на която родителите могат да откопчават и закопчават обувката многократно, а крака на детето ляга спокойно в нея, така че крачето да бъде обгърнато перфектно, запазвайки гъвкавостта си.

2) Подсилена муцунка 

При XPLORER предната част (муцунката) на обувките е гъвкав и подсилен, което позволява на малките пръстчета да се събират, разпростират в обувката, тъй като те ще бъдат грабнати за земята и ще се развиват мигновено и неограничено. Подсиленият, устойчив на триене плат поддържа пръстите си защитени от удари и предпазват обувката от износване.

3) Лека и гъвкава подметка

А) Леки - най-леката и мека подметка, която позволява на малките крачета да се движат безпроблемно
Б) 360 ° гъвкавост - позволяват на малките крачета да се движат във всякакви посоки, гарантирайки здравословното им израстване. 
В) Защита - меки на усещане, но с изключително здрава подметка, която предпазва бебешките крака от камъни и твърди повърхности като цимент.
Г) Анатомичен дизайн - меки извивки, които следват формата на крака, докато се развива.
Д) Мек слой релефни точки, предлагащи леко прилепване към гладки повърхности.

Най-иновативната част от Bobux XPLORER е тяхната подметка. Технологията Flyform ™ EVA e използвана, за да направата на вътрешната подметка. Тя е гъвкава и тънка, която прави подходяща за носене на босо, а също така и трайно защитава крачетата на бебето.
Помните ли колко е приятно е ходенето с на бос крак, защо да ограничаваме децата от това? 

4) Отлични материали - Bobux винаги избира най-добрите материали. Обувките Xplorer са изцяло от кожа. За по-добра дишаща способност отвътре, те са облицовани с памучен плат.
Тази година, за пръв път, Бобукс създава обувките Xplorer, базирани на Merlo, нова Зеландска вълна, която има способността да диша и абсорбира влагата от кожата. Това означава, че кракът на Вашето дете няма да се поти и крачетата ще бъдат топли в студеното време и охладени в горещината!

От това, което им се струва, че усещат, движейки се, има много неща, които децата могат да научат за краката си, независимо дали боси или с обувки. Тези забавни дейности ще им помогнат много в това начинание. Все пак ще носят обувки  през целия си живот и един ден ще стигнат до същото заключение като на екипа на Bobux - краката са много важни!

1. Експериментирайте с различни повърхности и текстури.
Много от нас носят обувки през по-голямата част от деня. Свикнали сме да носим и усещаме чорапите по краката си и подметките под тях, докато усещането за стъпване бос по трева ни кара да чувстваме странно! Много е важно босите крака на децата да бъдат излагани на различни повърхности, така че техните сензорни нерви да растат възможно най-добре и да се развиват. Намерете различни повърхности за малките си, по които  да тестват краката си. Това могат да бъдат дървени подове, килими, трева, камъчета или почва. Помолете ги да опишат как усещат всеки материал: Твърдо ли е или меко? Топло или студено? Краката им могат да им дадат много информация за света около тях - те се нуждаят само от свободата да го направят!

2. Помислете за всички начини, по които могат да движат краката си!

Със свободата на босите крака, децата могат да научат всички важни неща, които могат да правят с тях. Попитайте ги: По колко различни начина могат да движат краката си? Могат ли да свият пръстите си? Докъде могат да огънат краката си? Могат ли да протягат пръстите си или да ги повдигат нагоре? Направете го като игра и след това опитайте същото, докато носят обувките си. Правилните обувки трябва да позволят на крака да се огъне, да се съберат и изпънат пръстите колкото е възможно повече.

3. Направете очертанията на краката им.
Накарайте децата си да стъпят на лист хартия и ги помолете да очертаят контурите на краката си с молив, колкото може по-прецизно. Нека ги опишат: Дълги ли са или къси? Пълни или тънки? Пръстите им с по-квадратна или с по-обла форма са? След това вземете любимата им обувка и направете очертанията й на друг лист. Нека децата поставят и петте си пръста в очертанията на обувката и да поставят един върху друг листата. Ако имате настроение за игра, можете да използвате цветове и да създадете "произведения на изкуството" със своите ръце, крака и стар чифт обувки.

Преподаването на децата Ви за краката им е чудесен начин да им покажете колко мощни, умни и уникални са те и заслужават цялата им любов и грижа!

Ние може и да не знаем, но краката на децата са страхотни. В кратък период от време, те преминават през комплексен процес на развитие, който никога не трябва да бъде ограничаван от неподходящи обувки. Bobux е предназначен за уникалните нужди на децата и подпомага тяхното здравословно развитие. Вижте колекцията Bobux

Тези хитри упражнения ще насърчат децата да мислят за връзката между краката и обувките им. Така че, когато носят обувки, те ще мислят за краката и пръстите си и ще искат да се чувстват комфортно в тях.

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти