Поръчайте сега: 0888 06 17 79

AeroMoov Air Wrapper –дишащ поларен чувал тип одеяло за бебешки кош или стол за кола и количка
AeroMoov Air Wrapper –дишащ поларен чувал тип одеяло за бебешки кош или стол за кола и количка AeroMoov Air Wrapper –дишащ поларен чувал тип одеяло за бебешки кош или стол за кола и количка AeroMoov Air Wrapper –дишащ поларен чувал тип одеяло за бебешки кош или стол за кола и количка AeroMoov Air Wrapper –дишащ поларен чувал тип одеяло за бебешки кош или стол за кола и количка AeroMoov Air Wrapper –дишащ поларен чувал тип одеяло за бебешки кош или стол за кола и количка AeroMoov Air Wrapper –дишащ поларен чувал тип одеяло за бебешки кош или стол за кола и количка AeroMoov Air Wrapper –дишащ поларен чувал тип одеяло за бебешки кош или стол за кола и количка AeroMoov Air Wrapper –дишащ поларен чувал тип одеяло за бебешки кош или стол за кола и количка AeroMoov Air Wrapper –дишащ поларен чувал тип одеяло за бебешки кош или стол за кола и количка AeroMoov Air Wrapper –дишащ поларен чувал тип одеяло за бебешки кош или стол за кола и количка

AeroMoov Air Wrapper –дишащ поларен чувал тип одеяло за бебешки кош или стол за кола и количка


 

136.80 Лева

+

С одеялата тип чувал за повиване - Aeromoov Air Wrapper разходките с бебето ви ще бъдат супер! Това е мек и топъл поларен плат, който е подходящ от есента до пролетта, обгръща бебето и се прикрепя към колички и столчета за кола. Благодарение на интелигентната технология  на Aeromoov - Aerosleep, Air Wrapper имат висока пропускливост и позволяват на бебешката кожа да диша, а на бебето да се наслади на топла завивка без потене! 
 

Дори и през зимата бебето ни може да се изпоти под завивките,  Aeromoov с неговата иновативна технология ще се погрижи това да не се 

случва. Air Wrapper  с  изключителната 3D технология има уникална дишаща структура на гърб , която позволява на въздуха винаги да циркулира между клетките. Така че бебето ви ще седи върху въздушен слой без да му е много горещо и без да се поти.

Безопасно и Практично!

Одеялото на Aeromoov разполага с специални отвори с велкро лепенки подходящи за 3 и 5 точкови предпазни колани, които гарантират перфектно покритие и предоставят кофорт и сигурност на мъника ви. Удобно се поставя и маха от седалката, така че да може да вдигнете или сложите бебето ви без то да се събуди.

Перфектното решение за резки промени в температурата!

Когато влизате в колата или на топло място, лесно и бързо може да отвиете или завиете одеялото на бебето. Одеялото тип чувал AeroMoov Air Wrappper има връвчици, които превръщат горната част в качулка, обгръщайки главата на бебето.

Има го в 2 размера, според тежестта на бебето и столчето за кола, което използвате:

Малък: до 72cm - за столче за кола група 0
Голям : до 90cm - за столчета за кола група 1, но също така и за колички
* Обичайно използваме големия размер за бебета на възраст над 9 месеца

 Меко, топло и проветриво 

 

 

 

 

Изключително доволна съм от продукта. И при минусови температури съм сигурна, че на бебка и е топло и приятно, дори на бузките и нослето, защото в тази част се образува "фуния", която задържа топлото там. Има вградена подложка против изпотяване и гръбчето и главичката винаги са сухи! Бяхме само на 7 дни когато за първи път го използвахме и от тогава всеки ден без страх се разхождаме и по заснежени улици. Силно препоръчвам!

Страхотен зимен продукт! Не излизаме без одеялцето, особено отиваме ли да се пързаляме!

Закупихме чувалчето с малко скептицизъм, който впоследствие разбрахме колко излишен е бил! Изкарахме цялата зима навън завити на топло, без да се потим!
Препоръчвам!

Чувалчето топли, без да изпотява дъщеря ми! Препоръчвам го.

Описание:

 • Може да се използва от есента до пролетта.
 • Има отвори с велкро лепенки за 3 и 5 точкови предпазни колани, които позволяват лесното вдигане и преместване на бебето от количката или столчето без то да бъде събудено.
 • Има вътрешна качулка 

Размери:

 • S: до 72 cm - за столчета за кола група 0 (Maxi-Cosi)
 • L: до 90 cm - за колички и столчета за кола група 
Цветове:

 

Налични са в 3 цвята: кафяво, червено, мента

Разгледайте видеото, за да разберете как се слага чувалчето Air Wrapper на столче за кола

Разгледайте видеото, за да разберете как се маха чувалчето Air Wrapper от столче за кола

Разгледайте видеото, за да разберете как се слага чувалчето Air Wrapper на количка

Разгледайте видеото, за да видите как се сваля чувалчето Air Wrapper от количка

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти