Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Оранжев обучителен пояс SwimTrainer (2-6 години)
Оранжев обучителен пояс SwimTrainer (2-6 години) Оранжев обучителен пояс SwimTrainer (2-6 години) Оранжев обучителен пояс SwimTrainer (2-6 години) Оранжев обучителен пояс SwimTrainer (2-6 години) Оранжев обучителен пояс SwimTrainer (2-6 години) Оранжев обучителен пояс SwimTrainer (2-6 години)

Оранжев обучителен пояс SwimTrainer (2-6 години)


 

42.80 Лева

04002
В наличност
+

Оранжевият пояс от серията SWIMTRAINER  е предназначен за възраст 2-6 години и тегло от 15 до 30 килограма. Подходящ е за начинаещи и напреднали. Целта на този пояс е да научи децата правилно да движат ръцете и краката си. за да може да им е по леко и приятно, докато плуват.

Пояса е съдаден, за да дарява малчуганите с униклното чувство - да си във водата и плуваш, без да те е страх и то от най-ранна детска възраст! С него децата придобиват нужната самувереност на моряци, които управляват "кораба" съвсем сами! Докато го носят във водатя той държи главите на децата далеч от нея, позволявайки им да си почиват, да се учат и наслаждават на свободното движение на крачетата, БЕЗ стрес!
Със SwimTrainer децата ще обикнат всички дейности, обвързани с морето и/или басейните. И най-важното - ще придобият увереността от която се нуждаят, за да развият положителна връзка с водата, която остава за цял живот!
Това е правилния начин! 
 
 
 
 
Надуваемите пояси (тип спасителни жилетки) - SWIMTRAINER се предлагат в 3 размера, според възрастта и способността на детето да плува. Поради тази причина и се предлагат в 3 цвята - червено, оранжево и жълто, като всеки цвят е различен размер.
В начален стадий, пояса помага на децата да свикнат да стоят във водата, а когато това стаене и да започнат изграждането на плавателните си умения. Системата за развитие на плавателните умения SWIMTRAINER предлага на децата:
  • Идеална позиция за плуване във водата
  • Вътрешни надуваеми възглавници, които пасват по тялото на дедето и предотвратяват риска от изплъзване
  • Регулируем предпазен колан, който предотвратява от падане напред.
Всички пояси SWIMTRAINER са направени от плътна и здрава пластмаса (PVC). Всеки пояс съдържа 5 надуваеми камери и 0% фталеин.
Практичната клипс закопчалка и надуваемите презрамки позволяват бърз и сигурен "монтаж". Не съдържат фталат!
 
Поясите SWIMTRAINER са тествани от TÜV & GS и са в съотвествие с австралийския стандарт 1900-2002 за флотационни помощни средства за запознаване с водата и въведение в плуването.
Има много и известни блогове, в които е писано за поясите SWIMTRAINER.
 
 
Най-големият сайт във Великобритания Bizziebaby даде шанса на голям брой мами да изпробват и изкажат мнението си за Swimtrainer. Отзивите бяха страшно много, изпълнени с благодарност и вълнение, които донесоха на SwimTrainer - сребърен медал!
Насладете се на първото плуване на детето си със Swimtrainer:

Сходни продукти