Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Слънчеви очила KiETLA 2-4 години Jokala
Слънчеви очила KiETLA 2-4 години Jokala Слънчеви очила KiETLA 2-4 години Jokala Слънчеви очила KiETLA 2-4 години Jokala Слънчеви очила KiETLA 2-4 години Jokala Слънчеви очила KiETLA 2-4 години Jokala Слънчеви очила KiETLA 2-4 години Jokala Слънчеви очила KiETLA 2-4 години Jokala Слънчеви очила KiETLA 2-4 години Jokala Слънчеви очила KiETLA 2-4 години Jokala Слънчеви очила KiETLA 2-4 години Jokala Слънчеви очила KiETLA 2-4 години Jokala

Слънчеви очила KiETLA 2-4 години Jokala


 

49.50 Лева

+

Слънчевите очила KiETLΑ са уникални в световния пазар!

  • Те предлагат най-високата степен слънчева защита - 100% защита от UVA и UVB радиацията - клас лещи No 4 - най-високият
  • Не са чупливи - не се драскат (anti scratch)
  • От хипоалергичен еластомер, не дразни децата
  • Много лека рамка за по-лесно възприемане от децата
  • Височината на лещата е 30мм, за да предложи максимална защита на детето когато (както обикновенно) гледа нагоре

В допълнение към горното, слънчевите очила KiETLΑ имат различни размери и не приемат, че един размер или една форма на лещата може да бъде подходяща за всички възрасти. При всяка възраст формата на лицето на детето е различна и KiETLΑ покрива тези стандарти, като предлага най-широката гама от  очила предлагащи комфорт и защита на детето.

За пълна защита комбинирайте очилата с шапка Kietla, която е двулицева, 100% памук и има  UPF 50+ защита и ще получите 10% отстъпка. Офертата ще намерите ТУК!

Френски дизайн - Френски финес - Френско производство

Изгледайте видеото и се насладете на малките деца, които са щастливи с техните очила!

А за тези, които разбират френски, могат да видят очилата в най-популярното шоу за майки на френската телевизия - Les Maternelles!

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152316558643330&set=vb.63526148329&type=2&theater

 Открийте още красивите памучни шапки KiETLA ТУК! Те са двулицеви и са единствените, които имат UV защита и от двете страни.

Ако искате качествен продукт за вашето дете не се замисляйте, отново ще поръчам!!! Благодаря, за невероятните очила:)

Малката ми дъщеря се влюби в тях. Наистина са нечупливи и много стилни. Получихме ги на следващия ден след поръчката и сме много доволни от обслужването!

В началото бях резервирана към тях, но от момента в който отворих опаковката се влюбих в тях. Дъщеря ми също ги обожава. Толкова красиви!! Купихме розовите, неустоими са. Те са много леки, гъвкави и нечупливи. Силно ги препоръчвам!

Знаем, че този въпрос си го задавт много майки. В много страни директивата е ясна "Децата, дори бебетата трябва да носят слънчеви очила от първия момент, в който излязат навън на слънце, защото техните очи нямат никаква защита"

В България няма точна и ясна директива и абсолюна координация между педиатрите. Офталмолозите, особено тези, които са специализирали в чужбина, съветват да се носят очила от бебешка възраст, но родителите се обръщат към офталмолози само когато има проблем, а не ги посещават профилактично. 

Научния сътрудник, офтлалмолог и президент на Гръцката асоциация за вътреочни импланти и рефрактивна хирургия Константина Куфалион препоръчва защитата на очите от най-ранна възраст и разказва за риска от нарушения и проблеми на очите и болести, които застрашават зрението. 

Ултравиолетовата (UV) радиация от слънчевата светлина се свързва с много офталмологични проблеми, като катаракта и дегенерация на макулата.  Изследователи казват, че колкото по-дълго сте изложени на вредните слънчеви ултравиолетови лъчи, толкова e по-голям рискът от нарушения и проблеми с очите и от болести, които застрашават зрението.Според проучвания през живота на човек половината от излагането на ултравиолетова радиация се случва до 18 годишна възраст, защото като деца ние прекарваме повече време на вън. При децата лещата на окото е по-тънка и позволява повече ултравиолетови лъчи да проникнат в окото, които оставят сериозни последици върху ретината. Тези фактори  правят носенето на слънчеви очила, които блокират UV радиацията, много важно за всички деца и бебета, когато са навън. От възраст 6-12 месеца, когато бебетата могат да бъдат излагани на слънце, може да започнат да носят очила.

Роговицата блокира повечето UVB лъчи, които влизат в окото, но прекомерното излагане на UVB може да причини сериозно и болезнено „Слънчево изгаряне“ на роговицата, наречено фотокератит. Oкуражавайте децата си да носят слънчеви очила дори в облачно време, защото  UV лъчите преминават през облаците.Детските слънчеви очила трябва да предпазват 100% както от типа UVA, така и UVB радиацията.  Качеството да абсорбира ултравиолетовата радиация е нещо съвсем различно от цвета на лещата. Също важен момент е очилата да пасват добре, за да осигурят максимална защита.

 

 

 

 

 

 

Сходни продукти