Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Двулицева шапка с UV защита  KiETLA- PINK
Двулицева шапка с UV защита  KiETLA- PINK Двулицева шапка с UV защита  KiETLA- PINK Двулицева шапка с UV защита  KiETLA- PINK Двулицева шапка с UV защита  KiETLA- PINK Двулицева шапка с UV защита  KiETLA- PINK Двулицева шапка с UV защита  KiETLA- PINK Двулицева шапка с UV защита  KiETLA- PINK

Двулицева шапка с UV защита KiETLA- PINK


 

45.00 Лева

+
Аксесоар, който е с много висока защита срещу ултравиолетовите лъчи. 
Една красива комбинация от модерен и ретро стил. Вечна класика с модерни мотиви. Пази от ултравиолетовите лъчи. Новото произведение на KiETLA е създадено от 100% памук и е със защита SPF UPF 50+ и от двете страни.
 
Шапката е като чадър, с широка периферия, за да пази лицето и раменете от слънчевите лъчи, в зависимост от това в каква позиция е детето.
За да осигури комфорт и да бъде сигурна, че аксесоарът ви няма да падне лесно, KiETLA е добавила връвчици за връзване на шапката около лицето и система за захващане на слънчеви очила. Шапката я има в 5 различни дизайна, всичките дизайни идват от Париж! Дизайните са: GraphiK Style, Desert Kactus, Ice-Kream, Green Mood и Swimming-Pool, за децата от градовете и околностите
 
Най-уникалното на шапката е, че е двулицева. Комбинира 2 невероятни стила - печатаният стил Капелине  и шик стилът Панама ( Черно и бяло).
Шапката се предлага в 4 размера в различни дизайни - от 6 месеца до 6 години!
За още по голяма защита щапката се комбинира със слънчеви очила Kietla, които предлагат 100% защита от UVA и UVB радиацията - клас лещи No 4 от най-високия.
Може да разгледате очилата тук или подаръчните комплектите (шапки с очила) тук
 
Размери:
 
6-12 месеца - 45см-47см 
12-18 месеца - 47см-49см 
2-4 години - 50 см -52 см
4-6 години - 52см-54см
 
За пълна защита комбинирайте с очила Kietla, които са 4 категория имат 100% защита от вредните UVA и UVB и не се драскат и чупят и ще получите 10% отстъпка. Офертата ще намерите ТУК! 
 

Френски дизайн - Френски финес - Френско производство

Кликнете тук, за да откриет в кои магазини се предлагат

 

 
 
 

Сходни продукти