Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Червен обучителен пояс SwimTrainer (0-4 години)
Червен обучителен пояс SwimTrainer (0-4 години) Червен обучителен пояс SwimTrainer (0-4 години) Червен обучителен пояс SwimTrainer (0-4 години) Червен обучителен пояс SwimTrainer (0-4 години) Червен обучителен пояс SwimTrainer (0-4 години) Червен обучителен пояс SwimTrainer (0-4 години) Червен обучителен пояс SwimTrainer (0-4 години)

Червен обучителен пояс SwimTrainer (0-4 години)


 

42.80 Лева

04001
В наличност
+

  

  Червеният пояс от серията на Freds - "SWIMTRAINER" е предназначен за деца на възраст от 3 месеца до 4 години и тегло от 6 кг. до 18 кг. Той е съдаден, за да дарява малчуганите с униклното чувство - да си във водата и плуваш, без да те е страх и то от най-ранна детска възраст! С него децата придобиват нужната самувереност на моряци, които управляват "кораба" съвсем сами!

4-месечно бебе и SwimTrainer!
 
  Със SwimTrainer децата ще обикнат всички дейности, обвързани с морето и/или басейните. И най-важното - ще придобият увереността от която се нуждаят, за да развият положителна връзка с водата, която остава за цял живот!
Докато го носят във водата той държи главите на децата далеч от нея, позволявайки им да си почиват, да се учат и наслаждават на свободното движение на крачетата си, БЕЗ страх и стрес!
Това е правилния начин! 
 
 
 Надуваемите пояси - SWIMTRAINER се предлагат в 3 размера, според възрастта и способността на детето да плува. Поради тази причина и се предлагат в 3 цвята - червено, оранжево и жълто, като всеки цвят е различен размер.
 
В начален стадий, пояса помага на децата да свикнат да стоят във водата, а когато това стаене и да започнат изграждането на плавателните си умения. Системата за развитие на плавателните умения SWIMTRAINER предлага на децата:
 • Идеална позиция за плуване във водата
 • Вътрешни надуваеми възглавници, които пасват по тялото на дедето и предотвратяват риска от изплъзване
 • Регулируем предпазен колан, който предотвратява от падане напред.
   
 • Всички пояси SWIMTRAINER са направени от плътна и здрава пластмаса (PVC). Всеки пояс съдържа 5 надуваеми камери и 0% фталеин.
  Практичната клипс закопчалка и надуваемите презрамки позволяват бърз и сигурен "монтаж". Не съдържат фталати!

 
 Поясите SWIMTRAINER са тествани от TÜV & GS и са в съотвествие с австралийския стандарт 1900-2002 за флотационни помощни средства за запознаване с водата и въведение в плуването. Има много и известни блогове, в които е писано за поясите SWIMTRAINER.
Най-големият сайт във Великобритания Bizziebaby даде шанса на голям брой мами да изпробват и изкажат мнението си за Swimtrainer. Отзивите бяха страшно много, изпълнени с благодарност и вълнение, които донесоха на SwimTrainer - сребърен медал!

 
 
 
SWIMTRAINER CLASSIC:

Много сме доволни. Не вярвах, че бебето ще се отпусне и ще се опита да плува, но за нас това факт рита, като жабка с крачетата :)

Страхотен пояс, голяма радост изпитва бебка с него в басейна.

Любим артикул! Всяко лято, от 2 години насам е с нас на почивките ни, дори зимата!
За рождени дни подаряваме Swimtrainer редовно!

Страхотен е! поставяйки я във водата, дъщеря ни не заплака! Явно се чувстваше сигурно! Инстинктивно взе да маха с крачета

SWIMTRAINER е страхотен! Моят 4-месечен син се чувстваше толкова удобно в него първия път като му го сложихме взе, че заспа.

Обичам да работя със SWIMTRAINER. С него карам децата да се чувстват удобно във водата. Чрез поставянето им в позиция - легнали напред, те естествено застават в правилна позиция с рефлекс да ритат.

В лицето на акредитиран учител по плуване - препоръчвам. Безопасен е и накара детето ми да застане в правилна позиция на тялото за плуване. Използвахме го за първи път днес с моето 5-месечно буболече. Беше само вторият му път във водата и той почти веднага започна да рита - жабешката. Страшно много се забавляваше, че плава заедно с нас в басейна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Фред Вармут бил млад, сертифициран учител по физическо възпитание, специализиран в плуване, тенис и ски. Той защитавал теорията, че всяко приспособление, което учи децата да плуват, трябва да поддържа тялото им в правилна позиция! За съжаление, обаче, по това време, нито едно обучително средство не изпълвало това изискване. И точно поради тази причина, един ден, Фред взел решението сам да проектира и създаде УНИКАЛНО такова средство!

Перфектното плаватело средство трявало да предлага максимална защита и сигурност, дори на най-плашещите се от водата деца! Освен това, то трябвало да им позволява свободното движение на ръцете, за да може от самото начало да научат правилната техника на движението им при плуване.

Тази мисия отнела на Фред няколко години размишения и проби, докато на бял свят не дошъл "SWIMTRAINER Classic"!

Създал го в три различни размера - съобразени с възрастта и обучителния процес при децата - изпълнена бе мисията на учителя по физкултура: "Безопасно забавление във водата".

Патентования SWIMTRAINER "Classic" предлага на бебетата и децата следното:

 • Възможно най-добрата позиция на тялото и подкрепа във водата;
 • Специализирано овладяване на естествения рефлекс за плуване в ранна детска възраст;
 • Самостоятелно движение във водата;
 • Необходима и достатъчна свобода на ръчичките;
 • Усвояване на правилната техника за плуване, благодарение на тристепенна система;
 • Бързо и лесно поставяне и отстраняване;
 • Тестван от TÜV & GS. Одобрен от най-строгия германски регулатор на безопасността, без фталати;

Погледнете към първата черно-бяла снимка. Това е дъщерята на Фред - Михаела. Тя се е учила да плува с обикновените пояси и плувки. При нея уроците по плуване били досадни и отнели много време. Причината била, че плувките блокирали свободните движения на ръцете й, а поясите не осигурявали перфектната позиция, стабилност и баланс във водата. 

Днес, като наследница на FREDS SWIM ACADEMY GmbH тя казва: "Много съм горда и щастлива да ръководя семейния бизнес, заедно със съпруга си Юрген, трите си деца и целия динамичен отбор от учители и инструктори по плуване."

Страхотно е да виждаме как изобретението на Фред се разпростира глобално, помагайки на безграничен брой деца в ранна детска възраст да се наслаждават на свободата си във водата, също като мотото им: "Безопасно забавление във водата!"

Екипа на FREDS казва: "Пожелаваме на всички деца и родители все повече и повече забавление и радост с нашите качествени, с любов проектирани продукти! Освен това сме много благодарни за всички красиви снимки и благодарствени послания, които щастливи деца и родители споделят с нас."

С най-топли чувства,

Михаела-Вармут Руд

Изберете любимата си микрофибърна хавлия Grotowel и комбинирайте със Swimtrainer! Платете с 10% по-малко!

Офертата открийте ТУК

Изберете и любимия си цвят слънчеви очила KiETLA с максимална защита и комбинирайте със Swimtrainer! Платете с 10% по-малко!

Офертата открийте ТУК

Комбинирайте Swimtrainer със слънчеви очила и слънцезащитна шапка Kietla и платете с 15% по-малко! 

Офертата открийте ТУК

Комбинирайте Swimtrainer със слънцезащитна шапка с фактор UPF 50+ KiETLA и платете с 10% по-малко!

Офертата открийте ТУК

Комбинирайте Swimtrainer с обувки за плаж Jakabel и платете с 10% по-малко!

Офертата открийте ТУК

 

Комбинирайте Swimtrainer с подложка против изпотяване AirLayer и платете с 10% по-малко!

Офертата открийте ТУК

Сходни продукти