Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Babylonia Tricot-Slen Органичен - Светло Сив
Babylonia Tricot-Slen Органичен - Светло Сив Babylonia Tricot-Slen Органичен - Светло Сив Babylonia Tricot-Slen Органичен - Светло Сив Babylonia Tricot-Slen Органичен - Светло Сив Babylonia Tricot-Slen Органичен - Светло Сив Babylonia Tricot-Slen Органичен - Светло Сив Babylonia Tricot-Slen Органичен - Светло Сив Babylonia Tricot-Slen Органичен - Светло Сив Babylonia Tricot-Slen Органичен - Светло Сив

Babylonia Tricot-Slen Органичен - Светло Сив


 

116.80 Лева

BS941
+

Най-ергономичните носилки за бебета са тук и те са Tricot-Slen на Babylonia!

Tricot-Slen е дълъг тъкан плат(слинг), който може да слагате по различни начини, така че детето носите детето винаги с вас.

Tricot-Slen Органичен е направен от 100% органичен памук и е сертифициран от GOTS. Специалната техника на плетене предлага перфектната упора за бебета и има естествена еластичност, което гарантира перфектно пасване и лесна употреба. Бебетата се чувстват комфортно в тях и може лесно да се движите.

Благодарение на тяхната гъвкавост, слингът много лесено пасва и обвива перфектно вас и вашето бебе.

 

Тежестта на бебто се разпределя равномерно по тялото, за да не се натоварва само кръста.  Може лесно и бързо да поставите бебето си в различни позиции след като намерите най-подходящия за вас вариянт за слагане. Може да се носи отпредотстрани и отзад.

Зашеметяваща носилка за вас, с която да се движите удобно докато вършите задълженията си, разхождате се или пазарувате!

Носилката трябва да се постави стегнато и високо, за да може бебето да е в правилна позиция. Ако я поставите ниско, бебето ви ще се чуватва ограничено и няма да му бъде комфортно.

Перфектна е за периода на колоките когато бебто има нужда от повече прегръдки, за да се успокои, но и също така за дискретно кърмене.

Характеристики:

 • Много прохладна през лятото, но и толкова комфортна през зимата.
 • Лесно се носиосигурява перфектна подкрепа и е много лека.
 • Подходяща от новородено до 18 килограма

Разгледайте видеото с инструкции.