Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Peppa Tino - Зайчето Тино- утешител за гушкане, гризкане и игра
Peppa Tino - Зайчето Тино- утешител за гушкане, гризкане и игра Peppa Tino - Зайчето Тино- утешител за гушкане, гризкане и игра Peppa Tino - Зайчето Тино- утешител за гушкане, гризкане и игра Peppa Tino - Зайчето Тино- утешител за гушкане, гризкане и игра Peppa Tino - Зайчето Тино- утешител за гушкане, гризкане и игра Peppa Tino - Зайчето Тино- утешител за гушкане, гризкане и игра Peppa Tino - Зайчето Тино- утешител за гушкане, гризкане и игра

Peppa Tino - Зайчето Тино- утешител за гушкане, гризкане и игра


 

27.30 Лева

PP-TI
+

Нашите цени на едро:

Количество  2+ 
Цена  24.57 Лева 

Любимото зайче Тино от колекцията на куклите "Peppa" е създадено за много прегръдки!

Тино е създадено от естествени материали. Направено е от чист органичен памук.

Главата е пълна с вълна, която бързо абсорбира различни миризми.

За бебето това означава, че миризмата на куклата, ще му напомня на неговия дом и родителите му, всичко което то познава.

Куклите Peppa - кукли, които ухаят на мама!

Зайчето е фаворит, защото създава уют на бебето и го успокоява.

Зайчетата Тино са утешители предназначени да стимулират разпознаването на познати аромати, помага за изграждане на чувство на сигурност и спокойствие, което е от соновно значение за детето ви.

Ако мама и татко спят с Зайчето Тино, те ще прехвърлят част от своя аромат върху утешителя. Давайки на бебето утешителя след това, то ще усеща този аромат и близоста ви и ще му създаде уютна и безопасна среда приятна за сън.

Зайчетата Тино са от съществено значение за моментите, в които няма как да сте 24/7 с бебето си. Те ще напомнят спойкствието от близсотта на родителите.

 Зайчето Тино ще стане любим аксесоар и причината за това е проста. То ще чувства, че това което обича най-много е винаги с него!

 Сбогом сълзи, безпокойство и несигурност. С куклите Peppa бебето ви ще бъде спокойно всеки път когато се налага да е разделено от вас.

Куклите Peppa се произвеждат в Индия в условия на "Fare Trade" (Справедлив Пазар), които насърчават справедливи условия на заплащане и пазар в страните от Третия Свят, създателите на Пеппа уважават човешките права и се грижат за опазване на околната среда.

 

 

 

 

Сходни продукти