Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Squiz: Контейнери за съхранение на сокове и пюрета за многократна употреба
Squiz: Контейнери за съхранение на сокове и пюрета за многократна употреба Squiz: Контейнери за съхранение на сокове и пюрета за многократна употреба Squiz: Контейнери за съхранение на сокове и пюрета за многократна употреба Squiz: Контейнери за съхранение на сокове и пюрета за многократна употреба Squiz: Контейнери за съхранение на сокове и пюрета за многократна употреба Squiz: Контейнери за съхранение на сокове и пюрета за многократна употреба Squiz: Контейнери за съхранение на сокове и пюрета за многократна употреба Squiz: Контейнери за съхранение на сокове и пюрета за многократна употреба Squiz: Контейнери за съхранение на сокове и пюрета за многократна употреба Squiz: Контейнери за съхранение на сокове и пюрета за многократна употреба

Squiz: Контейнери за съхранение на сокове и пюрета за многократна употреба


 

33.00 Лева

PF01FE-CARN03A
+

Практични за майките и забавни за децата, добри за околната среда!

Вече са хит в америка!

Идеални са както за бебета, които сега са стартирали с твърдите храни, така и за деца и ученици.

Със Squiz детето Ви винаги, ще се наслаждава на следобедното хапване.

Пълнете отново и отново с бебешка храна, кисело мляко, картофено пюре, смутита и всяка храна която харесвате. За път, разходка и училище!

Сигурно затвяране с едно притискане с пръстите.

Разгледайте видеото и стартирайте със здравословните закуски!

 

Squiz може да се използва веднага след като бебето Ви стартира с твърдите храни (около 6 месеца). И е перфектно за подрастващи и училище. Може да подготвяте най-различни сокове и смутите от вечерта, да ги съхраните в хладилник през нощта и да ги зложите в раницата на детето Ви на сутринта. Така всеки ден може да си има здравословна напитка в раницата.

Двойно затварящата се система на дъното лесно се затваря и гарантира сигурност. Неприятните изненади в чантите и раниците, ще останат в миналото!

  • ЕКОЛОГИЧНО: по-малко опаковки, по-малко отпадъци
  • СПЕСТЯВА СРЕДСТВА: Може да се пълни с домашно приготвена храна.
  • ПРАКТИЧНО: Лесно се пълни, замразява, траспортира и почиства
  • ИДЕЙНО: насърчава независимото хранене без биберон
  • ЗДРАВОСЛОВНО: Произведено в Швейцария, без BPA без фталатите и пвц

Удобно за родители, забавно за деца! Сложете го в чантата за детската градина или го вземете с вас за вашите разходки! Много лесно за използване, няма опасност от течове, може да се съхранява в хладилник или фризер, лесно се почиства и може да се използва многократно най-малко 50 пъти.Пакетът включва 3 различни Squiz  с красив дизайн, които вървят с красив калъф

Вместимост 130мл.